Zasoutěžte si o Popelku

Tři oříšky pro Popelku
Vánoce se kvapem blíží a k nim neodmyslitelně patří i pohádka o Popelce. Tento nádherný příběh o tom, jak se z upopelené služky stane princezna, zná každé malé dítě. A protože Popelka má letos 40. výročí od premiéry, vychází o ní stejnojmenná kniha Tři oříšky pro Popelku.

Pohádka nejen pro děti

Kdo by neznal krásný příběh, jak se z ušmudlané Popelky stane princezna?

Letos tomu je již čtyřicet let od premiéry slavné filmové pohádky Tři oříšky pro Popelku režiséra Václava Vorlíčka na podzim roku 1973.
S touto knihou se čtenářům do rukou dostává první autorizované literární zpracování filmové pohádky. Na motivy scénáře Františka Pavlíčka ji převyprávěl spisovatel Vojtěch Steklač.
Kniha je také doplněna o fotografie z filmu a o rozhovor s jeho tvůrcem, režisérem Václavem Vorlíčkem. Jistě tak potěší malé i dospělé čtenáře.

Kniha má větší písmo a je vhodná i pro začínající čtenáře.

 

Tři oříšky pro Popelku

Autoři: Václav Vorlíček, František Pavlíček, Vojtěch Steklač

Vydalo: nakladatelství Malý princ
Počet stran: 184
Vazba: pevná
ISBN: 978-80-87754-11-5

 

Přečtěte si více o knize Tři oříšky pro Popelku, kterou do soutěže věnovalo Knihcentrum.

Vyhrajte knihu Tři oříšky pro Popelku

Pohádku o Popelce jistě znáte, ale pokud toužíte proniknout i do zákulisí filmu, nebo si přečíst rozhovor s režisérem, je pro vás kniha Tři oříšky pro Popelku to pravé čtení. Nejen rozhovor, ale i spousta barevných fotografií potěší každého, nejen ty nejmenší. Pokud máte Popelku rádi, jistě uvítáte i soutěž, kterou vám přinášíme ve spolupráci s Knihcentrum.cz, ve které tři z vás mohou Tři oříšky pro Popelku vyhrát. Stačí u soutěžní otázky vybrat jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tři oříšky pro Popelku
probíhá od 29. listopadu do 12. prosince 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž 3 knihy Tři oříšky pro Popelku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři oříšky pro Popelku

Pavlíček, František - Steklač, Vojtěch - Vorlíček, Václav

Malý princ, 2013

Napsat komentář