Jak se žilo s Milošem Kopeckým?

muj-zivot-s-mildou
Kniha o Miloši Kopeckém, jejíž autorkou je jeho čtvrtá žena Jana Kopecká, vypráví, jaký je život s hereckou hvězdou. Ten s sebou totiž přináší nejen radosti, ale i starosti, které jeho manželka musela překonávat. Přesto však jejich manželství vydrželo a vy o něm můžete přečíst v knize, o niž si můžete zasoutěžit!

Miloš Kopecký a život s ním

Kniha, jejíž autorkou je čtvrtá manželka Miloše Kopeckého, jednoho z nejvýznamnějších českých herců druhé poloviny 20. století, vypráví upřímně o pestrém i nelehkém soužití s proslulým bonvivánem a milovníkem žen, jenž sice dokonale zabezpečil rodinu, již miloval, ale zároveň své ženě netajil, že „vždycky byl na slečny, potřebuje takový být pro svou práci i psychické zdraví“.

Smířit se s tím nebylo pro tanečnici Divadla ABC snadné. Navzdory mnoha peripetiím však vydrželo jejich bezmála třicetileté manželství až do hercovy smrti. „Už jen kvůli jeho těžké maniodepresivní psychóze bych Miloše nikdy neopustila,“ říká dnes autorka knihy. S milenkami svého muže komunikovala, ale také se přidávala na jeho stranu, když se s nimi rozcházel… Publikace přináší i dosud nepublikované snímky, jejich autorem je právě Miloš Kopecký.

 

Můj život s Mildou

Autorka: Jana Kopecká

Vydalo: nakladatelství Malý princ
Počet stran: 280
Vazba: pevná s přebalem
ISBN: 978-80-87754-12-2

 

Přečtěte si více o knize Můj život s Mildou, kterou do soutěže věnovalo Knihcentrum.

 

Vyhrajte knihu Můj život s Mildou

Pokud vás zajímá, jaké to je žít s takovou hvězdou, jakou Miloš Kopecký bezesporu byl, určitě vám tato kniha nesmí chybět v knihovně. Stejně tak pokud máte rádi příběhy slavných a biografické knihy. Kniha je navíc doplněna o snímky, jejichž autorem je právě Miloš Kopecký.

Zalíbila se vám kniha Můj život s Mildou? Můžete si ji zkusit vyhrát! Ve spolupráci s Knihcentrum.cz vám totiž přinášíme soutěž o tři výtisky. Jako obvykle si stačí u soutěžní otázky vybrat tu jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Můj život s Mildou
probíhá od 13. do 26. listopadu 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Můj život s Mildou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMůj život s Mildou

Kopecká, Jana

Malý princ, 2013

Napsat komentář