Co se stane, když se nic nestane

Cely-den-se-nic-nestane
Poutavý příběh matky a dcery o čekání na toho, kdo se nevrací a kdo z jejich života zmizel. Kniha plná hledání indicií, které nám umožní celý příběh zrekonstruovat. Jak to nakonec celé dopadne? To se dozvíte v knize Celý den se nic nestane.

Kdo to jen byl, ten Esterházy?

Je letní den, po bouřce, asi v Praze, možná letos nebo napřesrok. Dvě ženy, Lola a Marta, dcera a matka, nesou těžké břemeno, střídavě se navzájem podpírají a pak zase odcházejí každá svou vlastní cestou. Lole je sladkých šestnáct, ale moc sladce si nepřipadá. Marta má pocit, že až jednou přestane flirtovat, život skončí. Obě trpce postrádají toho, kdo z jejich života zmizel a stále se nevrací. Esterházy!

V hotelu, kde Marta pracuje, se chystá smuteční hostina, v kuchyni se smaží topinky s česnekem. V novomanželském apartmá se zatím pomátla indická nevěsta a míchá smažená vajíčka s pomerančovým džusem… Posbíráme do večera dostatek indicií, abychom zmizení pohřešovaného rekonstruovali? A kdo byl sakra Esterházy?

 

Celý den se nic nestane

Autorka: Bianca Bellová

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 144
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7294-965-6
Vydáno: 15. října 2013

Přečtěte si více o knize Celý den se nic nestane a nezapomeňte na ukázku.

Více se můžete dozvědět i v našem článku, který o této knize vyšel.

 

O autorce

Bianca Bellová (nar. 1970) pochází z Prahy, má bulharské předky. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, přispívala do několika časopisů, pracovala v nadnárodních společnostech. V současnosti se živí překládáním a tlumočením z angličtiny. Je vdaná za Angličana, zpěváka Adriana T. Bella, s nímž má tři děti. V roce 2009 vydala svou prvotinu Sentimentální román, novela Mrtvý muž vyšla v Hostu o dva roky později.

(Foto a informace o autorce: Host)

 

Vyhrajte knihu Celý den se nic nestane

Poutavě napsaná kniha, kde hlavními postavami jsou matka a dcera, které spolu sdílí životní ztrátu. Z jejich životů totiž zmizel tajemný muž Esterházy. Mimo hlavní děj se zde setkáme i s dalšími postavami, které nám poskytnou indicie k tomu, abychom mohli celé zmizení zrekonstruovat a zjistit, kdo onen Esterházy vlastně je. Nebo byl?

Pokud vás zajímá, jaké bude mít příběh rozuzlení, určitě si knihu Celý den se nic nestane přečtěte. Nyní ji můžete vyhrát v naší nové soutěži, kterou jsme pro vás uspořádali ve spolupráci s nakladatelstvím HostDva z vás mohou právě tuto knihu vyhrát.

Jako obvykle si stačí u soutěžní otázky vybrat tu jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Celý den se nic nestane
probíhá od 6. do 19. listopadu 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Celý den se nic nestane

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCelý den se nic nestane

Bellová, Bianca

Host, 2013

Napsat komentář