Vychází volné pokračování románu Úterní ženy

SedmDniBez
Četli jste román o cestě, která dokáže všechny změnit, a těšíte se na pokračování? Monika Peetzová je opět tady!

Úterní ženy se odjíždějí postit. Pět rozdílných přítelkyň má společný cíl. Heslo dne zní: zpomalit, pročistit se, zhubnout. Na svůj každoroční výlet se vydávají do osaměle ležícího hradního hotelu Achenkirch. Čeká je sedm dní bez rozptylování. Bez telefonu a internetu, bez mužů a rodinných povinností, bez pracovních závazků. Ale bohužel i sedm dní bez jídla. Teoreticky.

Mučivý hlad, přísná pravidla a problémy z domova, jež si přivezly s sebou, ohrožují úspěch terapie. Místo relaxace dochází k nedorozuměním, hádkám a bezesným nocím. Ovšem před nejtěžší zkouškou stojí Eva. Za masivní hradní zdi se vydává hledat svého neznámého otce. Zjistí, že některá tajemství by raději neměla nikdy vyjít na světlo…

 

obálka knihy Sedm dní bezSedm dní bez

Vydalo nakladatelství Host

Autor: Monika Peetzová

Překlad: Vladana Hallová
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7294-782-9
Vyšlo: 2013/06

Přečtěte si více o knize Sedm dní bez

Přečtěte si naši ukázku!

 

Ohlasy z médií:

Pokračování, které je stejně zábavné jako první kniha – aniž by sklouzlo k povrchnosti!

Freundin.de

Ve svižném tempu napsané pokračování bestselleru Úterní ženy vám zaručí dobrou náladu.

Brigitte.de

Monika Peetzová se svým jedinečným ostrovtipem a empatií posílá své Úterní ženy podruhé na cesty. Eva, Caroline, Estella, Kiki a Judith, kamarádky, z nichž každá je úplně jiná, jsou vykreslené charakteristickým způsobem a s láskou. Autorka znovu dokazuje svůj skvělý cit pro dobré načasování. Délka kapitol není u Moniky Peetzové stálá, kapitoly jsou dlouhé přesně tak, aby řekly to, co říct mají.

Buecher.de

 

O autorce:

Monika Peetzová (nar. 1963) vystudovala germanistiku, komunikační vědu a filozofii na mnichovské univerzitě. Po výletech do oblasti reklamy a vydavatelství byla v letech 1990—1998 dramaturgyní v redakci televizních filmů v Bayerischer Rundfunk. Od roku 1998 pracuje jako scenáristka v Německu a Holandsku. Podílela se na filmech Ein Baby zum Verlieben (Zvláštní chůva, 2004), Noch einmal zwanzig sein (Znovu dvacet, 2007) či na třídílné sérii pro ZDF Die Rebellin (Rebelka, 2009). V roce 2010 vydala svou první knihu Úterní ženy (česky Host 2012), které se během půl roku prodalo více než sedm set tisíc výtisků a práva na ni byla prodána do třinácti zemí. Ve stejném roce byly Úterní ženy podle jejího scénáře zfilmovány. Kniha Sedm dní bez (2012) je volným pokračováním tohoto bestselleru.
(Info a foto o autorce: nakladatelství Host)

————————————————————-

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou — publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm dní bez

Peetzová, Monika

Host, 2013

Napsat komentář