Vyhrajte letní čtení s osobním věnováním!

more
Léto se kvapem blíží. A protože kvalitních knih na dovolenou není nikdy dost, připravili jsme pro vás soutěž s autorkami, jejichž knížky můžete najít v edici Kassandra…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora jsme pro vás připravili soutěž o knihy dvou českých autorek.

 

Celá soutěž vyvrcholí 20. června v 17 hodin veselým, zábavným a příjemným setkáním s Evou Brabcovou a Martinou Wolfovou v knihkupectví Kanzelsberger na Andělu (Praha-Smíchov), kde si můžete vyzvednout vyhrané knížky na besedě s autorkami.

 

Eva Brabcová je již zkušenou spisovatelkou a její příběhy vždy srší humorem, ironií a pohodou. O tom se můžete přesvědčit i v knížce Žena v (kon)kursu.

 

 

Martina Wolfová se teprve vydala na svou spisovatelskou dráhu, a tak si můžete přečíst její prvotinu, romantický, láskyplný a napínavý příběh Prokletí ohně.

 

 

 

Žena v (kon)kursu

Ve čtyřiceti život nekončí, ani když vás náhle udělají babičkou a váš milostný život se změní v bojiště… Humorný příběh o ženách a pro ženy, který dodá zaručenou dávku životního optimismu.
Viktorii, rozvedené porodní asistentce, její devatenáctiletá dcera oznámí, že je těhotná. Viki se ocitne uprostřed bojové zóny, kde ještě ke všemu občas vybuchují i trosky jejího milostného života. Ale nevzdává se a za podpory svých mile praštěných přítelkyň, které vědí o životě svoje, si nakonec poradí se vším, i se svým příšerným zetěm…

Autorka: Eva Brabcová
Počet stran: 222
Vazba: brožovaná
Formát: 108 × 171 mm
ISBN: 978-80-7359-335-3

Přečtěte si více o knize Žena v (kon)kursu, najdete zde i ukázku z knihy

Přečíst si můžete i recenzi, kterou jsme vám přinesli

 

Prokletí ohně

„Česká Barbara Erskinová“ vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Když Cora uteče od svého násilnického manžela a vrátí se k otci do anglického městečka, zdá se, že teď už se všechno obrátí k lepšímu. Co však znamenají znepokojivé vize, sugestivní výjevy ze středověku, které ji začínají pronásledovat? Střípky osudů lady Christabel, sira Roberta a krutého pana Bruce z Glammermooru jí našeptávají zneklidňující tajemství. A o šokující překvapení není nouze ani v Cořině vlastním životě. Naštěstí se i v dnešní době najdou milující rytíři, kteří se dokážou vypořádat nejen se soky, ale i s nepřízní osudu, a vysloužit si tak srdce své lásky.

Autorka: Martina Wolfová
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Formát: 105 × 170 mm
ISBN: 978-80-7359-339-1

Přečtěte si více o knize Prokletí ohně, najdete zde i ukázku z knihy

Přečíst si můžete i recenzi, kterou jsme vám přinesli

 

Vyhrajte knihy Žena v (kon)kursu a Prokletí ohně!

Chtěli byste si ve zmíněných knížkách počíst, třeba na pláži nebo doma na zahradě? Zkuste je s námi vyhrát v letní soutěži, která vyvrcholí besedou a autogramiádou s oběma autorkami!

Pět z vás získá obě výše uvedené knihy i s osobním věnováním autorek!

 

Soutěžit o knihy Žena v (kon)kursu a Prokletí ohně
můžete od 1. do 13. června 2013

 

Nakladatelství Metafora se na vás těší 20. června od 17:00 v prvním patře knihkupectví Kanzelsberger Anděl (Praha 5 – Smíchov).

Na programu je povídání si s autorkami o psaní, životě i nadcházející dovolené, dámy budou podepisovat knížky výherkyním i všem dalším, kteří si pro podpis přijdou. A také je pro vás připravena soutěž o další knížky s originálním věnováním!!! Přidejte se a pojďte na akci, i když nevyhrajete v naší soutěži.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nápovědu najdete na webových stránkách nakladatelství Metafora a nebo na jejich profilu na Facebooku.

———————————————————

Nakladatelství Metafora vzniklo v roce 2001. Orientuje se spíše na překladovou literaturu. Vydává knížky z různých oblastí, především beletrii, detektivky, knížky pro radost a pohlazení na duši, esoteriku, knížky o koních, nápady a rady na ruční práce,…
Občas ale sáhne i po českém autorovi.

www.metafora.cz

Související soutěž

Soutěž s českými autorkami – 5x 2 knihy s osobním věnováním!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽena v (kon)kursu

Brabcová, Eva

Metafora, 2011

zobrazit info o knizeProkletí ohně

Wolfová, Martina

Metafora, 2012

Napsat komentář