Vychází nový román Luďka Stínila

noc patri nam výřez
Tentokrát se autor zabývá tématem prohýřené noci, jež má pro hlavní hrdiny nečekané následky. Situaci ještě komplikuje fakt, že si z ní mladíci mnoho nepamatují…

Luděk Stínil: Noc patří nám

Tři mladíci – Jakub, David a Vláďa – se jednoho nedělního rána probudí každý na zcela jiném místě. Mají totiž za sebou divokou noc, kterou částečně trávili společně. Teď se ale jen horko těžko rozpomínají, co všechno během ní zažili. Současně musí řešit i následky, což, jak se ukáže, nemusí být nijak lehká práce… Svižný děj, rychlé dialogy, napětí, časté dějově zvraty – to vše přináší nová knížka Luďka Stínila Noc patří nám.

Noc patří nám

Autor: Stínil, Luděk

Vazba: vázaná

Formát: 130 x 200 mm

Počet stran: 120

Cena: 219 Kč

ISBN: 978-80-7428-151-8

Knihu Noc patří nám vydalo nakladatelství Plot.

O autorovi

Luděk Stínil (2.11.1975 v Děčíně) žije na severu Čech. Jeho profesní život je úzce propojen hlavně s mediální scénou, především s novinařinou a prací v rádiu. Na dráhu příležitostného spisovatele vstoupil v roce 2001, kdy mu vyšla prvotina Osudná chyba. Ta, stejně jako ostatní jeho knížky cílí na dospívající mládež. Jeho tvorbou se prolínají příběhy o lásce, přátelství, nevěře, nechybí akce zasazená do českých reálií, napětí a časté dějové zvraty. Při psaní se autor inspiruje jak vlastními zážitky a zkušenostmi, tak i příhodami svých přátel a známých. Několikrát do roka také vyráží na besedy se čtenářkami. Podrobnosti o sobě a své literární tvorbě zveřejňuje na svých internetových stránkách a blogu; nechybí tu ani osobní deníky ze soukromí.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoc patří nám

Luděk Snítil

Plot, 2012

Napsat komentář