Co skrývá Bělský kopeček?

titulka
Zpěvačka Viki  se nechce smířit s představou, že její sestra Alice někoho zavraždila. Aby očistila sestřino jméno, rozhodne se odhalit vrahovu totožnost. Je zde ještě jedna otázka – je možné, aby byl Bělský kopeček doopravdy sídlem zla?

Barbora Hrůzová:Tajemství Bělského kopečku

Začínající malířka Alice se odstěhuje na starou farmu ve vesnici Bělá. Ospalou a poklidně letní atmosféru napůl vylidněné vesničky naruší příjezd zvědavého bulvárního novináře, který provokuje jak místní obyvatele, tak ty, kteří sem přijeli z hlavního města hledat klid.
Alicin přítel antropolog Vojtěch se začne zajímat o podivný kopeček vedle vesnice a Ukrajinky pracující pro místního farmáře prorokují probuzení spícího zla. Alice je náhle zatčena za vraždu, o které sama neví, jestli ji spáchala. Je vrahem ona, někdo jiný, nebo snad za všechno může ono tajemné zlo skrývající se v Bělském kopečku? Alicina sestra zpěvačka Viki se na vlastní pěst pouští do pátrání, protože nevěří policii, že pravého vraha odhalí.

Tajemství Bělského kopečku

Autor: Hrůzová, Barbora

Vazba: Pevná bez přebalu

Formát: 135 × 205  mm

Počet stran: 168

Cena: 229 Kč

ISBN: 978-80-7428-144-0

Knihu Tajemství Bělského kopečku vydalo nakladatelství Plot.

O autorce

Barbora Hrůzová na sebe upozornila knihou Pravá Láska. Mezi její další díla patří Písmenková polévka, Keltská kletba a Každý mrak má stříbrný okraj.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTajemství Bělského kopečku

Hrůzová, Barbora

Plot, 2012

Napsat komentář