Získejte román vonící chlebem a skotským deštěm

stesti-voni-jako-chleba-perex
Mila si do Skotska přijela lízat rány a vzpamatovat se z nešťastné lásky. Obyvatelé malé vesničky však nejeví nejmenší zájem se s ní spřátelit. Alespoň do té doby, než začne péct chleba, jehož vůně přiláká sousedy a možná i novou lásku.

Čas na nový začátek i lásku

Potřebuje láska dovolenou? Podle Mily ano. Celé týdny byla zamilovaná do Thea a on v ní vzbuzoval naděje. Pak ale zjistila, že je zasnoubený! Když ještě ke všemu zavřeli hotel, ve kterém pracovala, rozhodla se zmizet. Nabídka hlídat dům ve Skotsku přišla právě včas, a tak se Mila ocitla úplně sama v malé ospalé vesnici. Její romantické představy rychle začaly brát za své – nikdo s ní ani slůvko nepromluvil, počasí bylo nevyzpytatelné, a navíc široko daleko neprodávali pořádný chleba.

To nemohla nechat jen tak! Mila totiž vyrostla v otcově pekárně, a tak se hned mohla pustit do pečení. Z oken domu se linula taková vůně, že překonala odpor místních k cizince. Mila začala směňovat chléb za marmeládu, teplou šálu, jídlo v hospodě či jablka ze zahrádky. A když se v domě objevil pohledný syn majitelů Finley, propadla už kouzlu Skotska definitivně.

 

Štěstí voní jako chleba

Autorka: Pauline Maiová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 392
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2023
ISBN: 978-80-271-3820-3

Přečtěte si více o knize Štěstí voní jako chleba, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Štěstí voní jako chleba

Když Mila zjistí, že ji její láska tahala několik týdnů za nos, přijme nabídku hlídat dům ve Skotsku. Místo toho, aby se zde odreagovala, sedí sama v domě, protože místní obyvatelé s ní odmítají mluvit a zdejší počasí jí na náladě také nepřidá. Vše se změní, když se jednoho dne Mila rozhodne vyřešit nedostatek pořádného chleba v místních obchodech. Vůně jejího pečiva nakonec nejen obměkčí sousedy, ale možná jí přiláká i novou lásku…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Štěstí voní jako chleba vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Štěstí voní jako chleba
probíhá od 24. ledna do 6. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Štěstí voní jako chleba

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠtěstí voní jako chleba

Maiová, Pauline

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář