Vyhrajte povídkovou knihu, ve které hrají hlavní roli ženy

kinskeho-zahrada-perex
Smíchovská Kinského zahrada skrývá řadu překrásných odpočinkových míst, ale také temnější zákoutí a zdejší staré stromy už byly svědky mnoha radostných i smutnějších událostí. Možná mezi nimi byly i takové, které ve své knize popisuje Jakub Železný.

Křehké příběhy o ženách

Pražská Kinského zahrada a její okolí skrývají řadu tajuplných zákoutí. Právě tady se odvíjejí osudy hrdinů, a hlavně hrdinek prozaické prvotiny Jakuba Železného. Zkušený televizní novinář vyměnil razantní styl z obrazovky za vyprávění křehkých příběhů o ženách. S pochopením pro radost i s empatií vůči bolestem, které jim život přináší. A jelikož jeho maminkou byla oblíbená spisovatelka Marta Davouze, zdá se, že toto literární jablko nepadlo daleko od stromu.

 

Kinského zahrada

Autor: Jakub Železný

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 152
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-204-6050-9

Přečtěte si více o knize Kinského zahrada, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Kinského zahrada

V Kinského zahradě a jejím okolí najdete plno míst, která stojí za prohlédnutí, ale na téměř dvaceti hektarech se skrývá i řada tajuplných zákoutí. A právě zde se odvíjí příběhy, o kterých ve svých povídkách píše zkušený televizní novinář Jakub Železný. Některé události se mezi vzrostlými stromy a zajímavými architektonickými stavbami možná skutečně staly, jiné jsou celé smyšlené, ale rozhodně všechny povídky stojí za přečtení.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kinského zahrada vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kinského zahrada
probíhá od 11. do 17. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKinského zahrada
Povídky o ženách

Železný, Jakub

Mladá fronta, 2022

Napsat komentář