Vyhrajte rodinné tajemství skryté ve starém domě

domek-u-lesa-perex
Aby zapomněla na smrt svého snoubence, pustí se Megan do renovace Zimní vilky, kterou kdysi postavil její prapradědeček. Během ní objeví v tajné skrýši dopisy. V tu chvíli se před ní začne rozvíjet historie, která měla zůstat tajemstvím.

Tajná skrýš se starými dopisy

Těhotná Megan nechce stále jen truchlit nad smrtí svého snoubence, proto se vrhá do práce na vysněném projektu: touží vrátit původní velkolepost Zimní vilce, kterou nechal vystavět její prapradědeček na pobřeží Virginie. Z domu se má stát turistická atrakce, kterou Cape Hudson, město plné jižanské historie, rozhodně potřebuje. Oporou se jí stanou nejen místní obyvatelé, ale hlavně jeden přítel z dávné minulosti.

Ve správcovském domku u lesa objeví v utajené skrýši staré dopisy, v nichž se před jejíma očima začne odvíjet podmanivý životní příběh mladé ženy, která se na cestu za svými sny vydala už před celým stoletím. Megan se s každým dalším dopisem nechává unést do jejího fascinujícího světa plného mnoha rodinných tajemství.

Ale svá tajemství má i Megan.

 

Domek u lesa

Autorka: Ellen Mary Taylor

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Karolína Medková
Počet stran: 368
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3643-8

Přečtěte si více o knize Domek u lesa, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si stáhnout také uzkázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Megan si v lednu najali, aby dohlédla na renovaci historického sídla, kterému se mezi místními říkalo Zimní vilka. Její prapraděda George Buchanan tuhle ohromnou budovu nechal postavit pro svou druhou ženu, která s ním sdílela vášeň pro lov kachen na Východním pobřeží. Stavba byla dokončena v roce 1901, ale roku 1916 ji George překvapivě věnoval své snaše Catherine Claire Hedrickové Buchananové. Ta v domě žila o samotě až do své smrti v roce 1990.
Duncan si ji chvíli prohlížel přimhouřenýma očima. „Změnila jsi účes.“
Megan si odhrnula svou miniaturní ofinu. Teď litovala, že volnou chvilku mezi gynekologem a starožitnictvím vyplnila neplánovanou návštěvou v kadeřnictví. Jakmile jí kadeřnice odstřihla dlouhé prameny rovných vlasů, pochopila, že udělala další ohromnou chybu. „Připadám si trochu jako ten chlapeček z plechovek na barvy.“ (str. 17)

 

Vyhrajte knihu Domek u lesa

Zimní vilku kdysi nechal postavil Meganin prapradědeček. Nyní přišel čas vrátit jí její velkolepost, aby se z domu mohla stát turistická atrakce. A kdo jiný by měl na renovaci dohlížet než někdo z rodiny Buchananových? Megan nabídku příjme – především proto, aby alespoň na chvíli zapomněla na smrt svého snoubence. Při práci na vysněném projektu najde staré dopisy, které jí poodhalí některá rodinná tajemství a připomenou, že i ona nějaká má. Co Megan skrývá před ostatními? To si přečtěte v románu Mary Ellen Taylor.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Domek u lesa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Domek u lesa
probíhá od 22. listopadu do 5. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Domek u lesa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDomek u lesa

Taylor, Ellen Mary

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář