Vyhrajte zážitky ze seznamovacích aplikací

soutez-historky-z-tinderu
Být singl je v dnešním moderním, rychlém světě náročné. Tím spíš, pokud se rozhodnete hledat si další známost nebo životní lásku prostřednictvím seznamovacích aplikacích. S čím vším se tu můžete setkat? A jaká je pravděpodobnost, že potkáte svoje ex?

Swipe doleva nebo doprava?

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách.
Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly.

Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi.

Dozvíte se:

  • co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku
  • co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex
  • jak nejlépe rozchodit rozchod
  • proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky
  • jak to chodí na speed datingu
  • proč (ne)fungují převozníci
  • jak přelstít seznamkového podvodníka

Historky z Tinderu

Autorka: Lucie Macháčková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3760-2

Přečtěte si více o knize Historky z Tinderu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Lucie Macháčková pochází z malebné obce na jižní Moravě, jež se zove Čejč, která se proslavila tím, že se tam tatíček Masaryk učil kovářem, což později hojně využil ve své další kariéře. Když jí bylo sedm let, napsala pohádku o pejskovi jménem Kaštánek, o které jí její čtenáři (matka, bratr) řekli, že není úplně blbá. To ji inspirovalo vystudovat obor scenáristika a dramaturgie. Během své stáže ve Velké Británii začala chodit do stand-up comedy klubů a objevovat krásy žánru, o kterém se říká, že je to jediná psychická porucha, kterou se můžete živit.

Zdroj informací: LucieMacháčková.cz

 

Vyhrajte knihu Historky z Tinderu

Věděli byste, co dělat, kdybyste na seznamovací aplikaci narazili na svého ex? Své o tom ví česká stand-up komička Lucie Macháčková, která se se svými zážitky rozhodla podělit s humorem a nadsázkou sobě vlastní. Takže ať už se jedná o známosti na divokých večírcích, speed dating nebo seznamkového podvodníka, vše lze brát pozitivně. I ten sebevětší trapas.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Historky z Tinderu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Historky z Tinderu
probíhá od 15. do 28. listopadu 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 vtipné knihy Historky z Tinderu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHistorky z Tinderu

Macháčková, Lucie

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář