Romantické kapky pro povzbuzení

romantika tipy uvod
Dnes jsme pro vás namíchali koktejl plný dámského čtení, erotiky a romantiky. Vybrat si můžete příjemnou oddechovku, láskyplné čtení nebo knihu nabitou vášní a erotickým jiskřením. Tak dámy, do toho! Věříme, že si vyberete.

Co kdybyste najednou vůbec nemohli lhát? Přesně v takové situaci se ocitne hrdinka tohoto románu. Po setkání s přátelským barmanem zjistí, že přišla o schopnost lhát. Neplatí to však jenom ve vztahu k ostatním lidem, Lucy přichází o schopnost lhát i sama sobě. A pravda umí být jednoduše krutá.

Lucy má dojem, že jí v práci i v osobním životě vše vychází. Když ale den před narozeninami čeká na přítele, který se jako obvykle zpozdil, přátelský barman jí namíchá speciální koktejl. Netuší, jak moc nápoj změní její život. Lucy totiž ztratí schopnost lhát, což může mít v rámci její rodiny, přátel a kolegů fatální následky. A co hůř, nedokáže lhát ani sama sobě.

Čistá pravda

…ztratila schopnost lhát
Autor: Holly James
Přeložila: Soňa Tobiášová

Počet stran: 232
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7633-832-6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Čistá pravda vydalo nakladatelství Alpress.

Ukázka z knihy

Nepřekvapilo ji to, jenom trochu zklamalo. Zadívala se na bleděmodrý strop, který předešlé léto sama vymalovala v touze svůj malý životní prostor nějak oživit, a to podle návodu v jakémsi článku, a hlasitě si povzdechla. No ano, dnes je jí třicet, a zároveň by se měla dočkat povýšení v hollywoodské firmě J&J Public, čímž snad konečně vyhraje nad Stíhačem McMillanem. Její hlavní soupeř v práci totiž šplhal po žebříčku: internista, asistent junior, asistent a publicista junior těsně v závěsu za ní, čímž si vysloužil onu přezdívku. Uznávala, že je dobrý v tom, co dělá, ale taky zaťatý, protivný a často slízne smetanu místo ní. Oba měli zájem o místo mezi publicisty seniory, uvolněné po nedávném odchodu jednoho zaměstnance, a Lucy se tentokrát nechtěla nechat předběhnout

Přečíst si můžete celou ukázku.

O autorce

Holly Jamesová absolvovala doktorské studium psychologie. Pracovala jak v akademickém prostředí, tak v technickém oboru. Velmi ráda vypráví příběhy se špetkou magie, které chytí za srdce. V současné době žije s manželem a svým psem v Severní Karolíně.

Zdroj informací: Alpress

————————————————

Kanadská autorka nabízí příběh plný přátelství a romantiky. Hlavní představitelé Max a Cam jsou již několik let nejlepší přátelé. Jak si ale poradit s tím, když jeden z nich ví, že cítí něco mnohem silnějšího? Překročit pomyslnou hranici přátelství a riskovat, že přijdete o všechno, na čem vám záleží? A jak trefit ten správný okamžik?

Maxovi a Cam je pětadvacet a už pár let jsou nejlepší přátelé. To je jedna z jejich základních jistot. Cam dokončuje studium psychologie a nikdy nic nedostala zadarmo. Max je synek z bohaté rodiny s velmi problematickým vztahem k otci, kterého kdysi přistihl při nevěře. Otci navzdory rovnou po bakalářském studiu nastoupil do PR agentury. Ve svém oboru i u žen je velmi úspěšný, může mít každou, na kterou ukáže, ale opravdu touží jen po jediné. Cam k Maxovi váže silný cit, ale přestože touží po partnerském vztahu a tuší, že Max by mohl být ten pravý, nechce riskovat ztrátu nejlepšího kamaráda, kdyby jim to nevyšlo. A tak se tváří, že jí přesně tohle vyhovuje, a marně hledá opravdovou lásku – nebo aspoň trochu trvanlivější vztah. Max se do Cam zamiloval na první pohled, ale nechce nic měnit, protože trpí silnou nedůvěrou ve svou schopnost udržet dlouhodobý vztah a nerad by Cam zranil a ztratil. Ale jako správný rybář dobře ví, že stejně jako při chytání vzácného pstruha duhového i tady si bude muset trpělivě počkat na tu jedinou správnou chvíli…
Svěže a s nadhledem napsaný román od jedné z nejúspěšnějších současných kanadských autorek.

Počkám na tebe

Jsou nejlepší přátele, ale možná patří k sobě. Najdou odvahu to zjistit?
Autor: Marie-Christine Chartier
Přeložila: Eva Bernatová

Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Formát: 127×200 mm
ISBN: 978-80-7625-250-9
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Počkám na tebe vydalo nakladatelství Metafora.

O autorce

Marie-Christine Chartier pochází z Kanady. Vystudovala psychopedagogiku na quebecké Université Laval, šest let profesionálně hrála tenis ve Spojených státech a ráda se věnuje fotografování. Její opravdovou vášní je ale psaní. Svými texty zásobuje hned několik médií, a kromě toho je autorkou čtyř úspěšných románů. Počkám si na tebe vychází jako první z nich v češtině.

Zdroj informací: přebal knihy

Edice 7 lásky

Kniha vychází v ediční řadě 7lásky (Sedmilásky) nakladatelství Metafora. V této edici vyšly už další tituly: Jak být šik v Paříži, Knihkupectví na Bylinkovém náměstí, Knihkupectví pana Livingstona, Moje neuvěřitelné sestry, Cesta za tebou za 80 dní, Rendez-vous s múzou, Ticho mezi námi, Láska ve světě lichých ponožek, Román z pokoje 128 a další.

————————————————

A můžeme se ponořit do světa vášně a romantiky. Čtyři povídky oblíbené autorky vás pohltí a místy se možná budete i trochu červenat.

3+1 povídky od autorky romantických bestsellerů. Co má společného hotel v Las Vegas, autoopravna nacházející se v letovisku na pobřeží Kalifornie, tajný seznam vánočních přání či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie? Vždy je to setkání dvou lidí, a to setkání často překvapivá, třeskutá a osudová, ale také romantická a často vám vženou červeň do tváří.

Seznam přání

Autor: Sylvia Day
Přeložil: Bára Kaplánková

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 115×190 mm
ISBN: 978-80-7593-463-5
Doporučená cena: 280 Kč

Knihu Seznam přání vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

To Stephanie také ne, minimálně ne nahlas. Jednou zůstal v práci do noci po pracovní době, aby si nadělal přesčasy. Účel byl dvojí. Jednak chtěl mít zásobu volna kolem svátků a za druhé si přál na čas zapomenout na to, že nedokázal přijít na nic kloudného, co by Steph položilo na lopatky. Plán ale moc nefungoval, a tak tehdy vstal a začal pochodovat sem a tam, až přešel v kroužení kolem recepce a výtahů. A tehdy něco upoutalo jeho pozornost. Malá zmuchlaná kulička opomenutá nebo vytroušená během noční směny uklízeček.

Můžete se podívat na kompletní ukázku.

O autorce

Sylvia Day je světoznámá spisovatelka, jejíž díla se pravidelně objevují na žebříčku bestsellerů deníku New York Times, přes dvacet z nich získalo ocenění a prodávají se ve více než čtyřiceti zemích. Ve třiadvaceti z nich je Sylvia Day nejprodávanější autorkou vůbec, cestu ke čtenářům si nacházejí desítky milionů výtisků jejích knih. Na sérii Crossfire získala předkupní právo televize Lionsgate. V češtině vyšly už také její knihy Očarovaná, Pýcha a rozkoš, Spoutaná, Sedm let hříchu, Nezkrotná, Nemravné známosti aj.

Zdroj informací: Pavel Dobrovský – BETA

 ————————————————

Dnešní knižní výběr zakončíme erotikou. Ve žhavém příběhu české autorky se červenat budete zcela určitě a nebude chybět romantika, ani erotické jiskření.

Žhavý román nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce od české autorky.
Lily: Věnuju se fyzioterapii dost dlouho na to, abych poznala člověka, který skutečně potřebuje moji pomoc. A někdo takový je právě tenhle nabručený rugbista, který tu leží pod mýma rukama, a místo aby spolupracoval, si dovoluje zpochybňovat moje schopnosti! Ale já mu ukážu! A nebude mu k ničemu, že je tak zatraceně charismatický!

Jo, tak tohle platilo před týdnem. Teď už ho nemůžu dostat z hlavy. Jenže on žije na druhém konci světa…
Alexander: Kdo by řekl, že mým největším zážitkem z mistrovství světa nebude hra o titul, ale holka, co mi hraje na nervy. A tohle myslím doslova. Její fyzioterapie je smrtící. Byl jsem trochu na pochybách, jestli taková drobotina zvládne skoro dvě desítky chlapů, jenže jsem se dost spletl. Srovnala si nás do latě a stala se součástí týmu neuvěřitelnou rychlostí. Ačkoliv jsem ji okukoval už před tím, než jsem zjistil její tajemství, teď jsem jí přímo obdivoval.
Jenže ona má přítele a já se mám za pár týdnu vrátit domů. A to je dost daleko odtud…

Haka za lilii

Hřiště lásky
Autor: M. Hardy

Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-271-3656-8
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Haka za lilii vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Dnes, 10. 10. 2022, můžete ještě do půlnoci o tuto knihu u nás soutěžit!

Ukázka z knihy

Milovala jsem to, práci s lidmi jako takovou a ten pocit, že někomu skutečně pomáhám. Dokonce jsem byla vděčná i za samostatnost. Dřív jsem uvažovala nad tím, že bych šla do nějakého rehabilitačního centra, ale o lidi v tu dobu nebyla moc velká nouze a já nic nesehnala. Navíc chtěli někoho s titulem, který já nemám. Naštěstí si moje zlatá, o rok starší sestřička usmyslela, že začneme podnikat. Jsem jí zato vděčná. Díky jejím známostem máme dost lidí na to, aby výdělek pokryl všechny výdaje na provoz, a ještě se tím uživíme. Ne že bychom si žily jako královny, ale rozhodně to není tak zlý, jak jsem čekala.

Podívejte se na celou ukázku.

O autorce

M. K. Hardy je maminka dvou úžasných dětí, která využívá každý jejich polední spánek k psaní. I přes to, že je na mateřské a času nemá příliš mnoho, nedokáže se tohoto koníčku vzdát. Ačkoliv je nyní jejím zaměstnáním práce s čísly, zbožňuje možnost uzavřít se ve světě knih. Ať už je píše nebo čte.

Zdroj informací: web autorky


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČistá pravda

Holly, James

Alpress, 2022

zobrazit info o knizePočkám na tebe

Chartier, Marie-Christine

Metafora, 2022

zobrazit info o knizeSeznam přání

Day, Sylvia

Pavel Dobrovský – BETA, 2022

zobrazit info o knizeHaka za lilii
Hřiště lásky

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář