Vyhrajte Ottolenghiho pestrobarevnou kuchařku

ottolenghi-testovaci-kuchyne-moje-milovana-spiz-nahled
Našli jste během velkého úklidu zapomenutý sáček zeleniny v mrazáku? Nebo zaprášené plechovky fazolí ve spíži? Neradi plýtváte potravinami, ale už vám docházejí nápady? Pak je nová řada kuchařek tím pravým právě pro vás.

Jak zpracovat zapomenuté suroviny

Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení. Tato pestrobarevná kuchařka od osvědčeného týmu vynikajících spolupracovníků Yotama Ottolenghiho tuto edici zahajuje: neodolatelné recepty pro domácí příležitosti, které pročistí vaši spíž, poličky, chladničku a mrazničku. Tým OTK věnoval čas a tvůrčí energii na odhalení potřeb kuchařů v různých kuchyních a pak se s vámi podělil o rady, které vám vaření zjednoduší a učiní zajímavějším. Kniha vám ukáže postupy vhodné při zpracovávání běžných surovin, poradí, jak je navzájem nahrazovat a nacházet řešení vyhovující stavu vašich zásob. Hrdinové knihy jsou třeba plechovka s fazolemi, na níž se usadil prach, či sáček mražené kukuřice ukrytý hluboko v mrazničce. Máme pro vás recepty, které vám budou chutnat, a navíc provětrají vaši domácnost. Lákají vás grilované cukety s teplým jogurtem a šafránovým máslem, kořeněné trhané vepřové s pastou vindaloo nebo dort s praženým kokosem?

Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž

Autor: Yotam Ottolenghi

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 256
Vazba: vázaný blok
Vydáno: 09/2022
ISBN: 978-80-276-0454-8

Přečtěte si více o knize Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Yotam Ottolenghi je uznávaný britský šéfkuchař, který se narodil v izraelském městě Jeruzalém. Je držitelem James Beard Award za knihu o mezinárodní kuchyni. Vystudoval v Tel Avivu současnou literaturu, od roku 1997 žije ve Velké Británii, kde se věnuje vaření, psaní článků, kuchařek a provozuje vlastní restauraci. Účinkoval také v několika televizních pořadech, zachycujících jeho kulinářské cesty po Evropě, Africe nebo Asii. Většinu svého času tráví vytvářením nových receptů a jejich testováním, ve volném čase se Yotam Ottolenghi věnuje cvičení pilates. K jeho známým kuchařkám patří například knihy Hojnost – Kulinářské skvosty mistra, Chuť, Sladké, Simple, Ještě více hojnosti, Jeruzalém nebo základní Kuchařka.

Zdroj informací: Megaknihy.cz

 

Vyhrajte knihu Testovací kuchyně Moje milovaná spíž

Yotam Ottolenghi svou novou řadu pestrobarevných kuchařek zahajuje každodenním pohledem do spíže, v níž hromadí zásoby téměř každá domácnost. Spolu se svým týmem se spojil s mnoha kuchaři, aby svým čtenářům přiblížil rady, jak vaření zjednodušit, jakými vhodnými postupy zpracovávat běžné suroviny i jak je případně nahrazovat podle stavu vašich zásob. Najděte své nové oblíbené chutě a přispějte ke snížení plýtvání potravinami!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž
probíhá od 2. do 8. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOttolenghi Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž

Ottolenghi, Yotam – Muradová, Noor

Slovart, 2022

Napsat komentář