Zaměstnejte svoje ruce

Tipy_Sijeme kabelky_Zkuste to doma sami darky
Dnes vás čeká kreativní tvoření, na jehož konci bude vaše úsilí odměněno elegantní kabelkou vytvořenou ze zbytků látek, anebo okouzlujícími ručně dělanými dárky, které potěší všechny vaše blízké.

Zbyly vám doma nějaké nevyužité látky? Nevyhazujte je, můžete si z nich ušít krásné nové kabelky. Debbie Shore, autorka oblíbených knih Šijeme ze zbytků látek a Dárky ze zbytků látek, vám ukáže, jak na to! Mnoho cenných rad a postupů najdete v její novince Šijeme kabelky ze zbytků látek.

Šijeme kabelky ze zbytků látek

12 krásných kabelek a 12 sladěných psaníček
Autorka: Debbie Shore
Přeložila: Veronika Nohavicová

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 204×260 mm
ISBN: 978-80-7413-505-7
Doporučená cena: 339 Kč

Knihu Šijeme kabelky ze zbytků látek vydalo nakladatelství Zoner Press.

Ušijte si 12 úžasných kabelek a k nim 12 sladěných psaníček! Debbie Shore přichází s novou knihou: Šijeme kabelky ze zbytků látek (Half Yard (TM) Bags & Purses: Sew 12 beautiful bags and 12 matching purses), která je plná jednoduchých a užitečných návodů. Najdete zde nejenom různé typy kabelek – krásnou květinovou, která okamžitě upoutá pozornost, volnočasovou nebo cestovní – ale například i psaníčko s rámečkem a námořnický vak. Každá kabelka je vyrobená ve stejném stylu a ze stejné látky jako psaníčko, které s ní ladí, ale můžete je kombinovat podle libosti. Na všechny výrobky budete potřebovat maximálně půl metru látky, k čemuž musíte připočítat podšívku a různé ozdoby. Hned zkraje se také dozvíte něco málo o výbavě šicího stroje a o jednotlivých stezích. Nezáleží na tom, jestli šijete dlouho, anebo jste začátečníci. Debbie Shore knihu sestavila tak, abyste začali těmi nejjednoduššími projekty a postupně vypilovali své dovednosti. Jednotlivé kapitoly jsou navíc doplněny o QR kódy, které vás přesměrují na videa s postupy , o kterých se v knize píše, takže vše uvidíte na vlastní oči. Až se vám po přečtení této knihy bude na stole vyjímat celá řada úžasných kabelek, pochopíte, že šití může být opravdu zábava!

 

Ukázka z knihy

Sijeme kabelky ze zbytku latek_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorce

Debbie Shore je herečka a bývalá moderátorka, známá svými knihami o šití, které jsou plné jednoduchých a užitečných návodů. U nakladatelství Zoner Press doposud vyšly její knihy Šijeme ze zbytků látek a Dárky ze zbytků látek.

Zdroj informací: Zoner Press

 

O nakladatelství Zoner Press

Vydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. Stěžejní produkcí jsou praktické návody pro fotografy všech úrovní a široká řada knih v edici Naučte se kreslit a malovat… V nabídce vydavatelství nechybí ani populární témata z oblastí oblíbených výtvarných technik. To vše je doplněno aktivitami na sociální síti FB.

————————————————

Chcete svým blízkým darovat něco výjimečného, ať už k narozeninám, Vánocům nebo ke svatbě? Toužíte jim dát originální a jedinečný dárek, jaký nenajdou v běžném obchodě? Proč jim tedy něco nevyrobit? Ručně dělané dárky vycházejí ze srdce, a navíc to díky přehledným instrukcím v knize Zkuste to doma sami – dárky půjde jedna radost!

Zkuste to doma sami – dárky

Více než 100 praktických nápadů na vlastnoručně vyrobené dárky
Autor: Smarticular.net
Přeložila: Markéta Kliková

Počet stran: 194
Vazba: brožovaná
Formát: 147×210 mm
ISBN: 978-80-7670-088-8
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Zkuste to doma sami – dárky vydalo nakladatelství Kazda.

Snad každý z nás dostává rád dárky. Nejen pod vánočním stromečkem nejvíc oceníme, když se dárek trefí do našeho vkusu a našich zájmů. A pokud je ještě k tomu originální a praktický, potěší dvojnásob. Těmi nejnápaditějšími dárky bývají přitom ty od srdce, ty, kterým věnujeme svůj čas a třeba se je pokusíme i sami vyrobit. Ušít polštářek z oblíbeného trička, které už se nedá nosit, vyrobit balzám na popraskané rty, speciálně namíchat čajovou směs z bylinek na zahradě nebo sůl do koupele s osobitou vůní není vůbec složité, a to i když zrovna nepatříte mezi domácí kutily.

 

Ukázka z knihy

Zkuste to doma sami_darky_ukazka1Zkuste to doma sami_darky_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O portálu Smarticular.net

Od roku 2014 zveřejňuje portál smarticular.net návody a tipy na jednoduchý a udržitelný život. Namísto pouhého poukazování na problémy představuje denně nová řešení, recepty a alternativy, díky nimž může být život o něco jednodušší a ekologičtější. Návody a různá řešení se neustále vyvíjejí i díky nesčetným věrným příznivcům, kteří sami experimentují a přinášejí vlastní zkušenosti. Nenechte si ujít ani další knihy ze série Zkuste to doma sami: Zahrada a balkonKuchyněPéče o tělo a vlasy a Veganská kuchařka. Z další tvorby pak např. Pět domácích prostředků nahradí celou drogeriiUpcyklace – Nový život starých věcíKonec plýtvání jídlemJedlé město – Vyjděte do ulic!Ocet: univerzální domácí prostředekLepší život bez plastů Jedlá soda.

Zdroj informací: Kazda

 

O nakladatelství Kazda

Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Líbily se vám dnešní tvořivé tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠijeme kabelky ze zbytků látek
12 krásných kabelek a 12 sladěných psaníček

Shore, Debbie

Zoner Press, 2022

zobrazit info o knizeZkuste to doma sami – dárky
Více než 100 praktických nápadů na vlastnoručně vyrobené dárky

Smarticular.net

Kazda, 2022

Napsat komentář