Vyhrajte román o šikaně a falešném pozérství

srabnahled
Zhudebňovali hororovou tématiku a pro svoje fanoušky vystupovali jako násilníci s děsivými maskami – póza, která fungovala. Jenže co když se vám v životě dějí nepříjemnosti tak dlouho, až to jednoho dne nevydržíte a z představení je najednou realita?

Když to pod povrchem dlouho vře

Román o šikaně, neschopnosti vzdorovat a nechuti přijmout sám sebe.

Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérství v realitu. Pod povrchem to totiž už dávno vřelo.

Kdo je Ripper? Mladý kluk, který má holku, budoucnost a dobře fungující kapelu. Jenže má taky despotického bratrance, sebevědomí, které je tak nízké, že se ani nedá podlézt, psychické problémy a obrovský vztek na někoho, kdo kdysi ublížil jeho přítelkyni.

Srab

Autor: Přemysl Krejčík

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 328
Vazba: brožovaná
Vydáno: 08/2022
ISBN: 978-80-275-1084-9

Přečtěte si více o knize Srab, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

 

host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

 

O autorovi

Přemysl Krejčík (nar. 1991) pochází z Nymburka a v současné době žije v Pardubicích, kde vystudoval historicko-literární studia a dějiny literární kultury. Nyní na Univerzitě Pardubice dokončuje doktorát v oboru historie. V roce 2021 vydal svou třetí básnickou sbírku O auschwitzu psát nebudu. Je autorem odborné monografie Zatmění po utopickém večírku (2019) o české dystopické próze. Za hiphopový thriller Malej NY (2019) byl nominován na Cenu Jiřího Ortena. V letech 2015–2021 byl šéfredaktorem literárního časopisu Partonyma.

Zdroj informací: nakladatelství Host

 

Vyhrajte knihu Srab

Ripper je mladý kluk, který má na první pohled všechno, co si může přát – přítelkyni, naplánovanou budoucnost, fungující kapelu, jež zhudebňuje hororové tématiky a stylizuje se do rolí násilníků a vrahů. Všechno je to jenom hra. Jenže co když se chlapec jednoho objeví se skutečnou zbraní v ruce? Co když se celou dobu jen střádaly negativní vlivy v jeho životě, počínaje despotickým bratrancem a konče psychickými problémy?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Srab vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Srab
probíhá od 9. do 22. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSrab

Krejčík, Přemysl

Host, 2022

Napsat komentář