Zasoutěžte si o plán, jak zastavit podvodnici

bitva-o-boty-perex
Wenda Wéčková by udělala doslova cokoliv, aby získala první místo v soutěží o Zlatou botu, a je si jistá, že létající boty by jí vytouženou prestižní cenu přinesly. Jenže toto obutí má doma Ivan Noha. Podaří se jeho dětem vymyslet plán, aby o ně nepřišel?

Kdo nakonec získá první cenu?

Vítejte v Botálově a seznamte se s Ruby a Béďou Nohovými. Ze všech sil se snaží zachránit svého tátu vynálezce před jeho strašlivou šéfovou Wendou Wéčkovou. Ta by udělala COKOLIV, aby vyhrála nóbl soutěž o Zlatou botu. Wenda chce za každou cenu získat létající boty, které by jí jistě vynesly vítězství, a právě ty má doma tajně schované Ivan Noha. Na cestě za létajícími botami se Wenda neštítí ničeho, ale naštěstí tu jsou Ruby s Béďou. Podaří se jim vymyslet plán, jak mocnou Wendu Wéčkovou obelstít a první cenu jí vyfouknout?

Nenechte si ujít vtipnou knihu plnou bot a neobvyklých vynálezů.

 

Bitva o boty

Autorka: Liz Pichon

Vydalo: nakladatelství Brio
Překlad: Kateřina Chocholová
Počet stran: 448
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2021
ISBN: 978-80-276-0198-1

Přečtěte si více o knize Bitva o boty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bitva o boty

V Botálově se všichni připravují na prestižní soutěž o Zlatou botu. Až na jednoho chtějí všichni soutěžit férově, ale Wenda Wéčková chce vyhrát tak moc, že je odhodlaná udělat cokoliv – třeba i krást a podvádět. Naštěstí jsou tu Ruby a Béďa Nohovi, kteří ji včas odhalí a začnou vymýšlet plán, kterak jí v tom zabránit. Podaří se jim to? To už si přečtěte v knížce Liz Pichon, autorky úspěšné knižní série Tom Gates.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bitva o boty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bitva o boty
probíhá od 10. do 16. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Bitva o boty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBitva o boty

Pichon, Liz

Brio, 2021

Napsat komentář