Recepty – na nemoc, na jídlo

zdravi
V dnešních tipech si představíme tři knižní novinky, které přispějí k tomu, abyste vedli zdravý život. Ať už jste příznivci ezoteriky nebo hledáte zdravé recepty, máme tu pro vás to pravé.

První kniha pochází od celosvětově známého léčitele Anthonyho Williama a nese příznačné jméno Mystický léčitel. Nové vydání této knihy přináší nové tipy na doplňky stravy či rozšířený návod na měsíční detox.

Mystický léčitel

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba
Autor: Anthony William
Přeložila: Eva Fuková

Počet stran: 512
Vazba: vázaná
Formát: 178×245 mm
ISBN: 978-80-7625-212-7
Doporučená cena: 599 Kč

Knihu Mystický léčitel vydalo nakladatelství Metafora.

Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví?
Léčitel
Anthony William cestu z tohoto začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit, a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších.
Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace o léčebných metodách, které lékařská věda objeví až za pár let či dokonce desetiletí. Jisté výjimečné osobnosti ale mají dar znát je všechny již dnes. Mystický léčitel Anthony William je jedním z nich.


Nové vydání navíc obsahuje:

  • vysvětlení, jakým způsobem se viry pojí s chronickými nemocemi
  • zrevidovaný seznam doplňků stravy a jejich dávkování, aby odpovídaly informacím z knihy Mystický léčitel: Detox jako cesta ke zdraví
  • novou kapitolu, obsahující důležité instrukce pro užívání doplňků stravy a zlepšení imunity
  • rozšířený návod na osmadvacetidenní detox, včetně návrhu jídelníčku a 45 barevných fotografií
  • rozšířený návod na uzdravení duše a meditační techniky

Nalaďte si rádio Hay House na www.hayhouseradio.com

Ohlasy na knihu

„Celerová šťáva ovládla planetu. Je neuvěřitelné, jak úspěšné je Anthonyho hnutí a kolika lidem pomohl k mimořádnému zdraví.“

– Sylvester Stallone

„Anthony je věštec a prorok v oblasti zdraví. Jeho dar je obdivuhodný. Díky jeho radě jsem byla schopná odhalit a vyřešit zdravotní potíže, které mne sužovaly celá léta.“

– Kris Carr, autorka knih Bláznivá sexy dieta a Myšlenky štěstí

Zdroj: metafora.cz

O autorovi

Anthony William se narodil s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy.

Od čtyř let, kdy šokoval svou rodinu oznámením, že babička, dosud zcela bez potíží, má rakovinu plic (což se krátce nato lékařsky potvrdilo), využívá Anthony svého daru odhalovat i ty nejzáhadnější choroby a radí, co dělat pro úplné uzdravení. Nebývalá přesnost a úspěšnost, s níž jako léčitel-médium pracuje, mu vynesly důvěru a lásku tisíců lidí po celém světě, mezi nimiž najdeme i filmové a rockové hvězdy, miliardáře, autory bestsellerů a nespočet dalších lidí všech společenských vrstev, kteří se uzdravili až díky vhledům získaným prostřednictvím Ducha. Anthony se stal též neocenitelným pomocníkem pro lékaře, kteří potřebovali vyřešit obtížné případy.

Anthony William má více než 1,8 milionu příznivců na Facebooku, další informace najdete na webu: www.medicalmedium.com.

Zdroj: metafora.cz

————————————————

Kniha Spoušťové body pochází od terapeutů Ambera a Claire Daviesových. Kniha je plná nákresů a ilustrací, díky kterým najdete jednoduše původ chronických bolestí ve vašem těle a zjistíte, jak si od nich sami ulevit.

Spoušťové body

Praktický průvodce terapií
Autoři: Amber Davies, Clair Davies
Přeložily: Barbora Pyšková a Martina Koukalová

Počet stran: 344
Vazba: vázaná
Formát: 215×280 mm
ISBN: 978-80-7553-926-7
Doporučená cena: 899 Kč

 

Knihu Spoušťové body vydalo nakladatelství Triton.

Trpíte chronickými bolestmi? Operace a další invazivní techniky nejsou jediným řešením.
Zbavte se chronické bolesti sami – kdykoliv a kdekoliv!
Bolest je často přenesená z jiných oblastí těla, občas i velmi vzdálených místu, které právě bolí.
K překonání těžko odstranitelných bolestí využívají terapeuti a maséři často tzv. terapii spoušťových bodů (Trigger Points Therapy). S pomocí této knihy můžete začít praktikovat tuto metodu úplně sami.

Kniha vám pomůže odhalit příčinu vašich potíží a zbavit se chronické bolesti.

V knize najdete:

  • rychlé tipy na to, jak najít zdroj bolesti;
  • desítky obrázků s návody k účinné autoterapii;
  • rady, kdy sval protáhnout, kdy použít chlad nebo teplo a kdy vyhledat odbornou pomoc;
  • tipy pro profesionální terapeuty;
  • přístup k internetovému průvodci bolestí a terapií.

Ukázka z knihy

ukazka

Zaujala-li vás tato ukázka, můžete si přečíst celou kapitolu online.

O autorech

Clair Davies, certifikovaný terapeut, se začal zajímat o masáže, když si po prostudování lékařských publikací sám úspěšně vyléčil zmrzlé rameno. Je autorem systému ošetření myofasciálních spoušťových bodů za pomoci jednoduchých nástrojů.

Amber Davies je certifikovaná terapeutka, lektorka masáží a autorka. Vzdělává profesionální terapeuty a předává zkušenosti lidem s chronickými bolestmi.

Zdroj: tridistri.cz

————————————————

Slavný britský kuchař izraelského původu Yotam Ottolenghi připravil další ze svých populárních knih. Tato se jmenuje Chuť a naučí vás, jak za pomoci všemožné zeleniny připravit zdravé ale především nadmíru chutné pokrmy.

Ottolenghi: Chuť

Autor: Yotam Ottolenghi
Přeložila: Dagmar Eisenmannová

Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Formát: 202×278 mm
ISBN: 978-80-276-0218-6
Doporučená cena: 599 Kč

Knihu Ottolenghi: Chuť vydalo nakladatelství Slovart.

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření – kuchařka představuje revoluční přístup k vaření zeleniny se zaměřením na chuť. Po zeleninových kuchařkách s názvem Hojnost a Ještě více hojnosti je třetím dílem vzdávajícím hold zelenině. Autor o knize řekl: „Zaměřuje se na pochopení, čím se zelenina odlišuje od jiných potravin, a v souvislosti s tím také na možnosti, jak její chuť a vůni zvýraznit a ozvláštnit. Ukazuje, jak vytvářet chuťové ‚bomby’, navržené speciálně pro zeleninu, a to pomocí procesu, párování a výběru potravin.“ Těšte se na celer pečený v celku na tři způsoby, mrkvovou kaši s kari kořením a hnědým máslem, chlazenou avokádovou polévku s olejem a křupavým česnekem, bezmasé ragú pečené na plechu, steaky ze žampionů portobello s fazolovou kaší nebo sorbet s vodním melounem a jahodami.

Ukázka z knihy

vnutro-ottolenghi-flavour-chut-CZ-farba-90

 

O autorovi

Yotam Ottolenghi je uznávaný britský šéfkuchař, který se narodil v izraelském městě Jeruzalém. Je držitelem James Beard Award za knihu o mezinárodní kuchyni. Vystudoval v Tel Avivu současnou literaturu, od roku 1997 žije ve Velké Británii, kde se věnuje vaření, psaní článků, kuchařek a provozuje vlastní restauraci. Účinkoval také v několika televizních pořadech, zachycujících jeho kulinářské cesty po Evropě, Africe nebo Asii. Většinu svého času tráví vytvářením nových receptů a jejich testováním, ve volném čase se Yotam Ottolenghi věnuje cvičení pilates. K jeho známým kuchařkám patří například kniha Ottolenghi – Kuchařka nebo Sladké.

Zdroj: megaknihy.cz


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMystický léčitel
Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba

William, Anthony

Metafora, 2022

zobrazit info o knizeSpoušťové body
praktický průvodce terapií

Davies, Amber - Davies, Clair

Triton, 2022

zobrazit info o knizeOttolenghi: Chuť

Ottolenghi, Yotam – Belfrageová, Ixta

Slovart, 2021

Napsat komentář