Zasoutěžte si o příběh starého domu

soutez-stare-sidlo
Libby přijde o otce a útěchu hledá v práci, díky níž se dostane do starého sídla. Zvládne svatební fotografka nafotit opravy domu, kterému se majitelka Elaine snaží vrátit dřívější jiskru? A dokáže Libby posbírat odvahu, aby čelila vlastní rodinné historii?

Kouzlo starého domu

Libby má špatné období a po smrti otce si připadá osamělá. Jediné, co ji drží nad vodou, je přítelkyně Sierra a práce svatební fotografky. Ta ji zavede do historického sídla Woodmont, jehož majitelkou je Elaine Grantová.
Snaží se sídlo obnovit, vrátit mu někdejší půvab a otevřít ho co nejdřív veřejnosti. Mladá fotografka se jí hned zalíbí, a tak jí zadá úkol udělat fotodokumentaci oprav. Libby na první pohled okouzlí starý skleník obrostlý zimolezem i dávné příběhy, které jsou s ním spojené.
Když nakonec dokáže posbírat odvahu, aby vyklidila kancelář svého otce, najde dopis, který převrátí naruby vše, co si dosud myslela, že ví o svých rodičích, o sobě i o sídle Woodmont.

 

Staré sídlo

Autorka: Mary Ellen Taylor
Přeložila: Barbora Klasová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-271-3087-0

Přečtěte si více o knize Staré sídlo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Mary Ellen Taylor se narodila ve Virginii a láska k rodnému kraji je zřejmá i v jejích současných ženských beletriích, včetně Winter Cottage, Spring House a její nejnovější Staré sídlo a Dům v zátoce. Prostor věnovala také městu Alexandrii a jeho bohaté historii, a to ve svých knihách The Union Street Bakery, Sweet Expectations, At the Corner King Street a The View z Prince Street. Stejně jako mnoho lidí i její hrdinové hledají své místo ve světě, řeší otázky rodiny, domova, lásky a sounáležitosti. Příběhy Mary Ellen se nevyhnutelně prolínají s příběhy o místech, kde se odehrávají, a záhady v jejich jádru zahrnují minulost i současnost. Mary Ellen je také známá jako autorka thrillerů, které vydává pod jménem Mary Burtonová. Dohromady vydala čtyřicet pět románů a pět novel.

Také knihu Dům v zátoce můžete u nás do 24. ledna 2022 vyhrát!

Zdroj informací: maryellentaylor.com (přeloženo)

 

Vyhrajte knihu Staré sídlo

Libby se díky své práci svatební fotografky dostane do historického sídla Woodmont a seznámí se tu s majitelkou Elaine, která se snaží sídlo obnovit. Libby na ni udělá dojem, proto ji Elaine požádá, aby zpracovala fotodokumentaci oprav. Libby se po smrti svého otce cítí trochu osaměle, ale ve starém domě objevuje dávné příběhy, které jí pomohou posbírat odvahu postavit se svým vlastním démonům.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Staré sídlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Staré sídlo
probíhá od 18. do 31. ledna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Staré sídlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStaré sídlo

Taylor, Mary Ellen

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář