Zasoutěžte si o hledání pravdy a rodiny

soutez-dum-v-zatoce
Lucy zdědí nemovitost, a tak se rozhodne pro nový začátek ve Virginii. Dokáže splnit všechny podmínky a sídlo si udržet? Zjistí, kdo je její otec? A jaká další tajemství Zimní vilka skrývá?

Cesta domů a pátrání po předcích

Jaké to je přijít poprvé v životě domů?
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města ve Virginii. Cesta přes celé Státy pro ni znamená šanci na nový, lepší život. Získala totiž nečekané dědictví v podobě nemovitosti jménem Zimní vilka. Není to polorozpadlý domek, jak očekávala, ale velký dům, na němž se podepsal zub času. Sídlo s mnoha zákoutími, která skrývají tajemství, vášně a zrady několika generací. A Lucy doufá, že právě tady by mohla najít odpověď na otázku, kterou matka nikdy nezodpověděla. Kdo je její otec?
Dědictví dostane, jen když splní několik podmínek, jinak přijde na řadu další z řady dědiců, charismatický Hank. Je proto odhodlaná udělat cokoliv, aby si dům udržela. Pomáhá jí v tom celé městečko, které si ji rychle oblíbí. Lucy postupem času zjišťuje víc o historii své rodiny, ale hlavně o sobě samé. Během pátrání po svých předcích totiž najde něco, co dosud neměla; domov, rodinu a lásku.

 

Dům v zátoce

Autorka: Mary Taylor
Přeložila: Jana Chartier

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-271-3170-9

Přečtěte si více o knize Dům v zátoce, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Mary Ellen Taylor se narodila ve Virginii a láska k rodnému kraji je zřejmá i v jejích současných ženských beletriích, včetně Winter Cottage, Spring House a její nejnovější Staré sídlo a Dům v zátoce. Prostor věnovala také městu Alexandrii a jeho bohaté historii, a to ve svých knihách The Union Street Bakery, Sweet Expectations, At the Corner King Street a The View z Prince Street. Stejně jako mnoho lidí i její hrdinové hledají své místo ve světě, řeší otázky rodiny, domova, lásky a sounáležitosti. Příběhy Mary Ellen se nevyhnutelně prolínají s příběhy o místech, kde se odehrávají, a záhady v jejich jádru zahrnují minulost i současnost. Mary Ellen je také známá jako autorka thrillerů, které vydává pod jménem Mary Burtonová. Dohromady vydala čtyřicet pět románů a pět novel.

Zdroj informací: maryellentaylor.com (přeloženo)

 

Vyhrajte knihu Dům v zátoce

Lucy nečekaně zdědí nemovitost, a tak se vrací do rodného města ve Virginii, kde chce hledat šanci na lepší život. Nově nabyté sídlo s mnoha zákoutími skrývá nejedno tajemství a Lucy doufá, že objeví odpověď na otázku, kdo je její otec. Zároveň musí splnit několik podmínek, aby si dědictví udržela, a je odhodlaná udělat pro to cokoliv. Povede se jí to? A dozví se něco o své rodině?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dům v zátoce vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dům v zátoce
probíhá od 11. do 24. ledna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Dům v zátoce

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDům v zátoce

Taylor, Mary Ellen

Cosmopolis, 2021

Zasoutěžte si o hledání pravdy a rodiny - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Alena napsal:

    Moc děkuji za knihu Dům v zátoce.

Napsat komentář