Získejte japonskou anime kuchařku

soutez-cook-anime
Záviděli jste někdy ramen, který jedl Naruto? Chtěli jste sedět u jednoho stolu s goulkou z Tokyo Ghoul a ujídat nikujaga? Nyní máte možnost, aniž byste se přestěhovali do anime. Zkuste jedinečnou kuchařku inspirovanou světem anime!

Jezte jako postavy z anime!

Máte rádi anime a japonskou kuchyni? Co takhle to propojit?

Stává se vám při sledování vašeho oblíbeného anime filmu či seriálu, že se vám sbíhají sliny nad večeří vašeho milovaného hrdiny? Jestli ano, tato kniha je pro vás perfektní. Uvařte si Narutův oblíbený miso chashu ramen (Naruto), ochutnejte nikujaga od přátelské tokijské ghoulky (Tokyo Ghoul) nebo si dejte jen obyčejné okayu s princem Ašitakou (Princezna Mononoke).

Diana Aultová má dvě velké vášně: vaření a sledování anime. Všimla si, že v těchto japonských filmech a seriálech hraje jídlo důležitou roli. A nápad byl na světě! Zkombinovala oba své koníčky a vznikla z toho kuchařka plná receptů, zajímavostí z anime světa a kulturních či jazykových perliček Japonska.

75 receptů na úžasná jídla z více než 500 vašich oblíbených anime filmů a seriálů!

Např.:

  • Onigiri z Fruits Basket
  • Taiyaki z My Hero Academia
  • Hanami dango z Clannad
  • Yaki tomorokoshi ze Silver Spoon
  • Takoyaki z Mob Psycho 100
  •  Rýže z Haikyuu!!

 

Cook anime

Autorka: Diana Aultová
Přeložila: Radmila Klásková

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Vydáno: 12/2021
ISBN: 978-80-7413-480-7

Přečtěte si více o knize Cook anime, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press.

 

zonerpress

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Vyhrajte knihu Cook anime

Patříte mezi fanoušky anime, a kdykoliv se díváte, přejete si, abyste mohli sedět u stolu s vašimi oblíbenými postavami, zatímco si nandávají hromady výborně vypadajícího jídla? Říkali jste si, jak asi chutná onigiri z My Hero Academia nebo tekoyaki z Mob Psycho 100? Nyní máte jedinečnou příležitost připravit si nikujaga tokijské ghoulky nebo Narutův miso chashu ramen díky Dianě Aultové, která spojila své největší vášně: vaření a anime.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cook anime. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cook anime
probíhá od 31. prosince 2021 do 13. ledna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Získejte 3 anime kuchařky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCook anime
Jezte jako vaše oblíbená postava – od bentó po yakisoba

Aultová, Diana

Zoner Press, 2021

Získejte japonskou anime kuchařku - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Vanesa napsal:

    Kniha dnes v pořádku dorazila, moc děkuji :)

Napsat komentář