Získejte pohled do psychiatrie

souttez-denik-psychiatricky
Zajímalo vás někdy, jak moc se podobá filmová sága o Básnicích reálnému studiu medicíny? A jak si udržují psychiatři zdravou mysl? Jak vlastně takoví psychiatři randí? Jsou ovlivněni svým oborem? Sáhněte po deníkových zápisech české psychiatričky.

Ze zelinářky psychiatričkou

Kniha o zaškobrtnutích, peripetiích, radostech a boji s větrnými mlýny. A taky o tom, jak se z hledání univerzálního návodu na život, sem tam stane boj o přežití.
Jak souvisí zírání na zadek mužům v MHD se studiem medicíny?
Jak se ze zelinářky v Kauflandu stát psychiatričkou?
Dá se využít studium psychiatrie při randění?
Opravdu všichni pacienti lžou?
K čemu je doktorce dobré tetování?
Jak si udržet zdravou mysl i ve chvílích, kdy se zdá, že to nejde?
Proč je dobré se občas trochu ztratit?
Žít život tak, jak bychom chtěli, je totiž někdy stejně jednoduché jako poskládat skříň podle návodu. S oběma rukama levýma. A poslepu.

 

Deníček psychiatričky

aneb Pro (d)uši neslyšíš
Autorka: Anna Moricová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-271-3446-5

Přečtěte si více o knize Deníček psychiatričky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Deníček psychiatričky

Česká psychiatrička začala nejdříve přispívat na sociální sítě, později z nich byla sestavena celá kniha. Kniha, ve které se autorka dělí se svými čtenáři o zážitky ze studií na medicíně. Opravdu měl Dr. House pravdu a všichni lžou? Jak psychiatři vlastně randí? A jak si udržují zdravou mysl? Anna Moricová ve své knize opravdu na nic nezapomněla.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Deníček psychiatričky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deníček psychiatričky
probíhá od 7. prosince do 20. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Deníček psychiatričky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeníček psychiatričky
aneb Pro (d)uši neslyšíš

Moricová, Anna

Cosmopolis, 2021