Zasoutěžte si o příběh o ženách uznávaného lékaře

zapomen-na-minulost-perex
Životem uznávaného gynekologa Josefa Prokopa prošly tři osudové ženy. Ovlivnily hoj více než všechny důležité společenské události a zvraty, ke kterým došlo kolem něj. Přečtěte si, co s nimi prožil a proč se každé z nich vzdal.

Tři ženy jednoho muže

Působivý román o třech manželkách uznávaného lékaře se odehrává převážně v poslední čtvrtině minulého století. V každé životní etapě byla pro doktora Prokopa důležitá právě ta, se kterou žil. Miloval ji a ona ho formovala tak, aby ta následující byla úplně jiná. Tyto tři ženy ho dokázaly ovlivnit silněji než události, které změnily celou společnost.

Lékař Josef Prokop je ženami obdivovaný muž, ale ve svých citech k partnerkám projevuje zdrženlivost a jistou míru sobectví, kterou skrývá za svou uzavřeností. Oženil se třikrát a pokaždé jeho manželství dopadlo jinak, než očekával. Josef si to musí znovu připomenout, když se chystá na svatbu svého syna z prvního manželství, který si bere jeho třetí manželku a za svědka jí jde jeho druhá žena. A přesto bez těch tří různých manželek by nemohl existovat. Díky jednoduchosti první toužil po intelektu druhé, která ho zase svými malichernostmi vehnala do náruče třetí. Román je nejen zrcadlem životů tří Josefových žen, ale také se v něm odhaluje, jaký doopravdy je tento šarmantní a ženami obdivovaný muž.

 

Zapomeň na minulost

Autorka: Magda Váňová

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 400
Vazba: pevná
Vydáno: 7/2021
ISBN: 978-80-7244-468-7

Přečtěte si více o knize Zapomeň na minulost, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Magda Váňová (*1954) se po absolvování vysoké školy živila jako překladatelka a redaktorka. Pro kariéru spisovatelky se rozhodla v roce 2000. Její romány mají značný čtenářský úspěch, takže knihy vycházejí v stále nových vydáních. V každém jejím románu se potkává velký počet rozmanitých postav, které přicházejí ze současného života. Autorka jejich příběhy spojuje s velkou dávkou představivosti do vyprávění, ve kterém je dostatek prostoru pro dramatické situace, psychologické napětí, bohatý děj, protichůdné polohy vážného i humorného, pro odhalování skrytých vztahů a tajemství. Svým nezaměnitelným romanopiseckým stylem si Magda Váňová získala široký okruh čtenářů.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Zapomeň na minulost

Josef Prokop býval uznávaným gynekologem, avšak v osobním životě už takové štěstí neměl. Třikrát se oženil a s každou novou ženou doufal, že je konečně tou pravou – osudovou. Bohužel ani jednou neuspěl, i když pokaždé z jiného důvodu. Ale jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Proto, když ho potká těžký úraz, jsou právě komplikované rodinné vztahy tím, co mu vlije do žil novou energii a sílu. Přečtěte si celý příběh z pera Magdy Váňové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zapomeň na minulost vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zapomeň na minulost
probíhá od 7. do 13. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Zapomeň na minulost

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZapomeň na minulost

Váňová, Magda

Šulc-Švarc, 2021

Napsat komentář