Tři ženy, tři tajemství

Manzelovo tajemstvi audiokniha
Hlavní hrdinka má vše, co si žena může přát. Dokonalého manžela, tři krásné a zdravé dcery a je úspěšná ve své práci. To vše změní dopis, který měla nalézt a otevřít až po smrti manžela. Obsahuje totiž temná tajemství, která mohou vše zničit…

Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý… Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si také, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství – něco s potenciálem zničit nejen život, který jste společně vybudovali, ale i životy druhých.. Představte si tedy, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije… Otevřete ho? Cecilia Fitzpatricková má všechno, co by si člověk mohl přát; je úspěšná v práci, oblíbená mezi lidmi a především má tři krásné dcery a spokojené manželství. Její život je řádný a neposkvrněný jako její domov. Dopis jejího manžela, který měl být objeven až po jeho smrti, ale všechno změní…

Manželovo tajemství (audiokniha)

Autorka: Liane Moriarty
Přeložila: Šárka Kadlecová
Interpretka: Tereza Bebarová

Počet stran: 12h50m
Vazba: CD
ISBN: 8594169484273
Doporučená cena: 389 Kč

Audioknihu Manželovo tajemství vydalo nakladatelství OneHotBook. Můžete si poslechnout ukázku.

O autorce

Liane Moriarty se narodila v australském Sydney, její sestra Jaclyn Moriarty je rovněž etablovanou spisovatelkou. Hned po škole začala pracovat v reklamě a marketingu, brzy však rozjela vlastní firmu, živila se jako reklamní textařka na volné noze a získala inženýrský titul na Macquarie University v Sydney. Svůj první román vydala v roce 2004 a od té doby se její prózy pravidelně řadí mezi světové bestsellery. Pod pseudonymem Nicol Berry napsala i několik knih pro děti, kterým se ovšem dostalo většího ohlasu v zahraničí než doma v Austrálii. K nejúspěšnějším autorčiným titulům patří kromě Manželova tajemství (2013, č. 2014) zejména Sedmilhářky (2014, č. 2015), podle nichž vznikl v produkci HBO stejnojmenný seriál s Reese Witherspoonovou a Nicole Kidmanovou v hlavních rolích. Dále napsala knihy jako Na co Alice zapomněla či Zamilovaná hypnotizérka.

Zdroj informací: OneHotBook

O interpretce

Tereza Bebarová vystudovala herectví na ostravské konzervatoři. Již během studia hrála v Divadle Petra Bezruče, po absolutoriu školy byla v angažmá v ostravském Divadle Aréna, později i v Národním divadle moravskoslezském a po přesídlení do Prahy v Divadle na Fidlovačce. Roku 2005 obdržela cenu Thálie za  hlavní roli v muzikálu Funny Girl. Aktuálně je členkou hereckého souboru Divadla na Vinohradech. Jako velmi dobře hlasově disponovaná herečka působí v dabingu (třikrát získala Cenu Františka Filipovského) a v současné době patří mezi nejvyhledávanější audioknižní narátorky. Televizní diváci ji znají ze seriálu Ulice, kde ztvárnila postavu Ukrajinky Světlany.

Zdroj informací: OneHotBook


Nakladatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti. Audiokniha v podání OneHotBook není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManželovo tajemství (audiokniha)

Moriarty, Liane

OneHotBook, 2021

Napsat komentář