Zahrajte si o román s vůní horké čokolády

chata-ve-svycarsku-perex
Mina si potřebuje srovnat život, a především si odpočinout od mužů. Rozchod s tím posledním jí totiž značně zkomplikoval život. Vydat se do Švýcarska na chatu kmotry vypadá jako ideální plán, dokud Mina nepotká ve vlaku tajemného krasavce.

Spousta čokolády, žádní muži

Zabalte si kufry a vypravte se k zasněženým vrcholkům švýcarských Alp. Je načase si užít výhled do krásné krajiny a vychutnat si přitom sametovou horkou čokoládu, výborné sýry a úžasnou romantiku.

Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou totiž pořádný trapas – její poslední milostná eskapáda se stala okamžitým hitem internetu.

Se sbalenými kufry a jasným cílem dát si do pořádku život se Mina rozhodne utopit svůj žal v té nejlepší horké čokoládě na světě. A Mina moc dobře ví, kde ji najít – v útulné chatě své kmotry, která se nachází ve Švýcarsku.

Plán je jednoduchý: litry čokolády, žádní muži. Tedy jen do chvíle, než ho zkomplikuje neznámý krasavec, který Mině zkříží cestu ve vlaku do Alp…

 

Chata ve Švýcarsku

Autorka: Julie Caplinová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Karolina Medková
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2021
ISBN: 978-80-271-1276-0

Přečtěte si více o knize Chata ve Švýcarsku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Julie Caplinová je závislá na cestování a dobrém jídle. Neustále se snaží vypátrat dokonalý gin a je až nezdravě vybíravá, co se sklenic, toniku a ozdob týče. Mezi ochutnávkami ginu napsala svůj první román, který se odehrává v jednom z mnoha měst, jež během života poznala. Jako PR ředitelka se několik let potloukala po Evropě a brala nejlepší žurnalisty zabývající se jídlem a pitím na novinářské exkurze (takzvané služební cesty), aby ochutnali gastronomické pochoutky v nejrůznějších městech v Itálii, Francii, Belgii, Španělsku, Dánsku a Švýcarsku. Byla to náročná práce, ale někdo to dělat musel. A právě tyto exkurze se staly inspirací k napsání série Romantické útěky.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Chata ve Švýcarsku

Mina miluje vaření, tematické večírky a svého přítele Simona. A právě mexický večer se zvrhne v naprosté fiasko, skončí rozchodem a video, které během něj vznikne, se začne virálně šířit internetem. Mina má z ostudy kabát, a proto se rozhodne od všeho utéct a srovnat si život. Nabídka kmotry, aby využila její chatu ve Švýcarsku, se zdá jako skvělý nápad, jak si odpočinout od mužů. Kdyby ovšem Mina po cestě nepotkala neznámého cizince, který to celé zkomplikuje.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Chata ve Švýcarsku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chata ve Švýcarsku
probíhá od 12. do 25. října 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Chata ve Švýcarsku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChata ve Švýcarsku

Julie, Caplinová

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář