Jobbi ví, co chce

nebe-nebo-perex
Hlavní hrdina se touží cítit dobře a najít partnerku, která ho udělá šťastným. Sám ale ví, že s to s ním není lehké a jeho myšlenky ho navedou často ke špatným rozhodnutím. A právě jedno takové spustí řetězec překvapivých událostí, které ho dovedou k sebepoznání.

Pokoj, klid, lásku a nerušit. Jobbi ví, co chce.
Touží po nějaké hormonálně harmonické, mentálně vyvážené ženě, která by jej udělala šťastným. Jenže i přes masku věčného pohodáře občas mívá velmi nepříjemnou potíž vydržet sám se sebou. Zatímco se touží cítit dobře, některé myšlenky jako by nebyly zaměřeny na spokojenost, vyrovnanost a vůbec celkovou pohodu. Často jej naopak přiměji ke špatným rozhodnutím.
Sakra čakra, není tedy divu, že se jednoho dne vše kolosálně zvrtne a věci udělají nepěkný kotrmelec, což spustí řetězec překvapivých událostí. Když se mu do cesty připlete kosmická Maya, z jejíchž očí vychází hluboký klid i rozverná hravost, nemá tušení, že se brzy všechno změní. Fascinující dobrodružství až k hranicím vlastního sebepoznání je napsáno hravým jazykem, na kterém si s chutí smlsnete. Pravděpodobně vám však nenávratně změní vnímání.

Ukázka z knihy

Ať byl Jobbi jaký chce, měl za to, že svůj osud si určuje sám. Jak již bylo řečeno, za oběť okolností se považoval jen zřídka, pravdou však je, že v akváriu se vyplavovaly rybičky na hladinu jeho vědomí na základě vnějších podnětů zcela přirozeně. Na to, co přijímal smysly, prostě reagoval dle svých nejlepších přesvědčení, osobních preferencí a obyčejného vkusu. Jobbi zkrátka věděl, co mu dělá dobře a co ne.
Mluvila a mluvila, povídala, co jí hrdlo ráčilo, a jemu se to nesmírně páčilo. Běžně on byl ten, jenž ženám naléval džus z koncentrátu slov a gest, s jejichž pomocí je dostával do přívětivých situací. Ona však v porovnání s ním nabízela šťávu z čerstvě vymačkaných pomerančů. Jestli si Jobbi kdy myslel, že je frajer, tak tahle míca jeho měřítka přepisovala škrábnutím drápku. Jestli se kdy domníval, že je alchymista a čaroděj, tak v poměru s její kouzelností se jeho zaklínadla proměňovala v neúčinné lektvary. Seděli v nočním bistru podobnému těm, jež lze vidět v amerických filmech stejně hojně jako koblihy v rukou Homera Simpsona.

Nebe Nebo

Autor: Petr Neckář

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 125×190 mm
ISBN: 978-80-7650-227-7
Doporučená cena: 333 Kč

 

 

Knihu Nebe Nebo vydalo nakladatelství Pointa.
Tři z vás mají šanci vyhrát knihu v naší  soutěži.

O autorovi

Petrovi Neckářovi je 35 let a snaží se čelit veškerým výzvám, který život přinese. Pokud zrovna nepracuje či se nesluní, je zaujat možnostmi, jak usměrňováním jeho stavu bytí mohou ovlivnit prožitky a jejich vnímání. I proto v současné době žije v Centru meditace a přírodního učení Sklenářka.

Zdroj informací: Nebe Nebo


Nakladatelská služba Pointa přináší alternativu k tradičnímu publikování knih. Spojuje autory, redaktorky, korektory, grafičky, sazeče, ilustrátorky i markeťáky se čtenáři a čtenářkami. Spisovatelům a spisovatelkám umožňuje vybrat si tým, který bude na knize pracovat. Profíkům z branže zase příležitost podílet se na knihách, které jsou jejich srdci blízké, a spolupracovat s talentovanými kolegy a kolegyněmi napříč knižním světem. Čtenářům a čtenářkám pak kromě knih samotných Pointa přináší i možnost přispět k jejich vzniku.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNebe Nebo

Neckář, Petr

Pointa, 2021

Napsat komentář