Zasoutěžte si o jeden z románů Jaroslava Bočka

Jaroslav-Bocek-dle-vyberu-perex
Kam zmizel doktor Milan Karpeta? Kdo stojí za podivnými událostmi na rekreační chatě Jitřenka? A jakou roli sehrává v novodobých událostech dávný alchymista Bavor Rodovský? Nejen na tyto otázky můžete hledat odpovědi v knihách Jaroslava Bočka.

Případ doktora Karpety

V pátek odpoledne nasedl Milan Karpeta, šedesátiletý lékař, do svého auta a odjel domů. Ale tam se už nikdy neobjevil… Zdá se, že vyšetřování jeho záhadného zmizení vede do slepé uličky; výpovědi jeho manželky a dcery, pacientů i přítelkyň se v mnohém rozcházejí. Z této mozaiky vyvstává otázka: Kdo vlastně byl tento muž? Případ doktora Karpety se zápletkou skoro detektivní se rozrůstá v myšlenkově závažný a neobyčejně přitažlivý román.

Autor: Jaroslav Boček

Vydalo: nakladatelství Pragma
Počet stran: 272
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2019
ISBN: 978-80-7617-127-5

Přečtěte si více o knize Případ doktora Karpety a nezapomeňte ani na náš článek.

 

Událost

Poklidný život u Andělské hory naruší zjištění, že rekreační chata Jitřenka je znenadání oddělena od okolního světa neviditelnou bariérou. Když tento podivuhodný stav pomine, ukazuje se, že skupině lidí, kteří tam právě pobývali, cosi vymazalo vzpomínky na poslední dny. Z pozdějších výpovědí se zdá, jako by jejich vědomí testovala nějaká cizí inteligence. Dramatická cesta do jejich podvědomí odkrývá nejtajnější myšlenky, touhy i citová pouta a před čtenářem vyvstává barvitá mozaika lidských osudů.

Autor: Jaroslav Boček

Vydalo: nakladatelství Pragma
Počet stran: 320
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7617-681-2

Přečtěte si více o knize Událost nebo náš článek.

 

Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu

Alchymie z doby Rudolfa II. a milostné vztahy v novodobé Praze

Hrdinou tohoto románu je docent historie Viktor Bambas a jeho protihráčkou se stala krásná paní Helena. Kolem víří bizarní postavičky z kulturního, vědeckého, politického i policejního světa. Svou roli sehrává i dávný alchymista Bavor Rodovský z Hustiřan, znalec čarodějných receptů. S vyprávěčskou svěžestí líčí autor příběh natolik záhadný a fantastický, že na jeho řešení je i policie krátká.

Autor: Jaroslav Boček

Vydalo: nakladatelství Pragma
Počet stran: 144
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-7617-806-9

Přečtěte si o knize Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu a nezapomeňte také na náš článek.

 

Vyhrajte jednu z knih dle vlastního výběru

Romány Jaroslava Bočka, o které si můžete právě nyní zasoutěžit, jsou plné záhad. Ať už se vydáte hledat důvody zmizení šedesátiletého lékaře Milana Karpety, nebo se pustíte do pátrání po tom, k jakým podivným událostem došlo u Andělské hory, anebo vás zajímá, jaký bude výsledek alchymistických pokusů docenta historie Viktora Bambase, vždy vás Bočkovy knihy vtáhnou do děje a nebudete se od nich moci odtrhnout. Vyzkoušejte to na vlastní kůži s jednou z nich!

Ve spolupráci s autorovou dcerou Kateřinou Bečevovou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si postupně zvolí jeden z titulů Případ doktora Karpety, Událost a Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Jaroslava Bočka
probíhá od 1. do 14. září 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o jednu ze tří knih Jaroslava Bočka dle výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřípad doktora Karpety

Boček, Jaroslav

Pragma, 2019

zobrazit info o knizeUdálost

Boček, Jaroslav

Pragma, 2019

zobrazit info o knizePodivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu

Boček, Jaroslav

Pragma, 2020

Napsat komentář