Zasoutěžte si o tajnou misi plnou erotiky

zamek-hrichu-perex
Nadporučík Kingsley Boissonneault je zvyklý plnit různé příkazy, přesto ho úkol, před kterým nyní stojí, vyvede z míry. Musí se totiž vmísit do kultu, který uctívá knihu Příběh O, a za dveřmi sídla této sekty se odehrávají roztodivné praktiky.

Omamné kouzlo tajemné Madam

Nadporučík Kingsley Boissonneault je zvyklý od tajné vojenské zpravodajské služby dostávat různé úkoly – špehovat a pronásledovat ty nejhorší zločince, lhát a zastírat svou totožnost i zabíjet bez otázek. Přesto ho nový úkol zaskočí. Synovec jeho velícího důstojníka zmizel v jistém sexuálním kultu a Kingsley ho má přivést domů.

Kult uctívá knihu Příběh O, proslulý francouzský sadomasochistický román, a sídlí v okázalém zámku, kde je jako ve světě za zrcadlem všechno naopak. Vládnou zde ženy a muži se zdají být jejich ochotnými otroky. Ale co když je to všechno jinak?

Kingsley v zámku navzdory svému úkolu okamžitě propadá erotickému kouzlu tajemné Madam a nejen s ní zde zažívá chvíle nejhlubší vášně i trýznivé bolesti. Madam dokonce Kingsleymu nabídne úplně vše, po čem by mohl toužit. Jenže cena za to by pro něho mohla být příliš vysoká…

 

Zámek hříchů

Autorka: Tiffany Reisz

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Dominika Moulíková
Počet stran: 312
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-7565-844-9

Přečtěte si více o knize Zámek hříchů, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Tiffany Reisz je bestsellerová autorka podle magazínu USA Today a držitelka ceny RITA za sérii The Original Sinners. Na Centre College v Kentucky studovala angličtinu, studia ukončila bakalářským titulem. Profesionálnímu psaní se začala věnovat během studií na Asbury Theological Seminary. Jejím prvním počinem byl erotický román Siréna, který ji okamžitě zařadil mezi nejprodávanější autorky tohoto žánru. The Red, první díl ze série The Godwicks, byl zařazen stanicí NPR mezi nejlepší erotické romány roku 2017 a na portálu Goodreads se objevil mezi nejlepšími erotickými romány měsíce. Tiffany žije v Louisville v Kentucky se svým manželem – spisovatelem Andrew Shafferem, a dvěma kočkami.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Zámek hříchů

Za dveřmi okázalého zámku, kam se nadporučík Kingsley Boissonneault vydává na další ze svých tajných misí, se dějí zvláštní věci – ženy zde vládnou svým mužským otrokům a členové kultu zde zažívají okamžiky vášně ruku v ruce s trýznivou bolestí. Kingsley zde má najít synovce svého velícího důstojníka, ale na úkol se mu v blízkosti uhrančivé a tajemné Madam těžko soustředí. Podaří se mu splnit příkaz, nebo propadne smyslné ženě? To si přečtěte v napínavém erotickém thrilleru od Tiffany Reisz.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zámek hříchů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zámek hříchů
probíhá od 15. do 21. srpna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 erotické thrillery Zámek hříchů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZámek hříchů

Reiszová, Tiffany

Jota, 2021

Napsat komentář