Vyhrajte dramatické shrnutí kariéry Andreje Babiše

babisovo-palermo-i-perex
Tento rok nás čekají další volby Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, což je ten nejvhodnější čas k tomu, abychom si připomněli všechny eskapády současného předsedy vlády. A kniha Jaroslava Kmenty je tím nejlepším způsobem.

Politická kariéra kontroverzního premiéra

Projekt Babišovo Palermo mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO. Na rozdíl od knihy Boss Babiš, která vyšla v roce 2017 a která se věnovala zejména zrodu oligarchy, jeho kontroverznímu podnikání a klientelismu, je Babišovo Palermo dramatickým popisem chyb a omylů v jeho politické kariéře. Je také o jeho metodách „zaklekávání a ojebávání“ a též o nových kmotrech ANO.

 

Babišovo Palermo I

Autor: Jaroslav Kmenta

Vydalo: nakladatelství JKM – Jaroslav Kmenta
Počet stran: 380
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2021
ISBN: 978–80–87569–43–6

Přečtěte si více o knize Babišovo Palermo I, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Jaroslav Kmenta je novinář, který se zaměřuje na investigativní, tedy pátrací žurnalistiku. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, působil jako městský zastupitel v Nymburku, pracoval jako redaktor v několika novinových redakcích, nyní patří ke kmenovým autorům MF Dnes. Zabývá se vnitropolitickými kauzami, propojeností politických, podnikatelských a mafiánských kruhů a odhalováním korupce. Na svém kontě má Jaroslav Kmenta několik úspěšných knižních titulů, např. Pouštní horečka (1999), Český špion Erwin van Haarlem (2005) nebo Kmotr Mrázek (2007). Kmenta také spolupracoval se spisovatelem Michalem Vieweghem, kterému dodával podklady ke knize Mafie v Praze (2011).
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Babišovo Palermo I

Když Andrej Babiš vstoupil do politiky, nikdo z jeho voličů neměl tušení, že svůj hlas dává psychopatovi posedlému mocí, který se teprve chystá ukázat svou pravou tvář. Přečtěte si, jaké byly skutečné důvody tohoto podnikatele slovenského původu pro vstup do politiky, a přesvědčte se, že o blaho národa skutečně nešlo. Investigativní novinář Jaroslav Kmenta ve své knize zmapoval všechny Babišovy chyby a omyly i nekalé praktiky, které se Andrej Babiš neštítí používat při prosazování vlastních zájmů, a vy si tak můžete připomenout, kdo stojí v čele naší vlády.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Babišovo Palermo I vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Babišovo Palermo I
probíhá od 1. do 7. srpna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Babišovo Palermo I

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBabišovo Palermo I

Kmenta, Jaroslav

JKM – Jaroslav Kmenta, 2021

Napsat komentář