Četba s hvězdičkou

Smlouva na lasku_Jednou za zivot
Na dnešek jsme si pro vás, milé dámy, připravili dva žhavé tipy – erotickou novinku od Alessandry Torre a romantickou pecku od T. L. Swan. Která si získá vaše srdce?

Luxusní sídlo, spousta peněz, dny plné zahálky a sexy chlap k tomu – která žena by o něco podobného nestála? Hlavní hrdinka nového erotického románu od Alessandry Torre to všechno může mít. Nejdřív ale musí podepsat Smlouvu na lásku.

Smlouva na lásku

Autorka: Alessandra Torre
Přeložila: Hana Láryšová

Počet stran: 280
Vazba: vázaná
Formát: 157×212 mm
ISBN: 978-80-7588-279-0
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Smlouva na lásku vydalo nakladatelství Mystery Press.

Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela. Včera v noci požádal o ruku mě. Když vešel do striptýzového baru s bodyguardem v patách a hromadou bankovek v kapse, ani na chvíli jsem neváhala. A když na mě dalšího rána vyrukoval se smlouvou a příslibem bezstarostného života, okamžitě jsem se zeptala: „Kde to mám podepsat?“ Kdo by taky nechtěl vyměnit tanec u tyče a hory nezaplacených účtů za luxusní sídlo, dny plné nicnedělání, kaviár a sexy chlapa, o kterém sní všechny ženy ve městě? Jenže se ukázalo, že můj nový manžel má kromě nezměrného bohatství také spoustu tajemství a že život po jeho boku nebude pohádka. Upsala jsem se mu, dokud nás smrt nerozdělí. Nenapadlo mě, že by na to mohlo skutečně dojít… Varování: Tato kniha obsahuje vzrušující erotické scény, voyerismus, dominantního alfa samce a příběh, od něhož se nedokážete odtrhnout!

 

Ukázka z knihy

Jakmile překročím laciný kovový práh, skopnu z nohou pleskající žabky. Na kulatý kuchyňský stůl hodím kabelku a otevřu ji, zalovím vevnitř a vytáhnu hotovost – složené páchnoucí dolarovky se zašlými okraji a ohmataným povrchem. Během počítání je vyrovnané skládám na hromádku a zaníceně se modlím, aby to stačilo. Potřebuju minimálně tři sta dolarů. Prsty se mi zastaví, když mi bankovky dojdou. Sto dvanáct dolarů. Povzdechnu si, odpočítám rovnou stovku a tu strčím do peněženky, tyhle peníze si uložím do banky.
Za mnou se ozve říhnutí. Celá napjatá si strčím zbytek bankovek do kabelky. Popadnu bundu a ohlédnu se přes rameno. „Ahoj, Dibsi.“ Zářivě se usměju na muže s nadváhou stojícího ve dveřích. Předvádí mi chlupatý hrudník a velké břicho, z něhož mu sjely volné šedé kalhoty od pyžama. „Nemyslela jsem si, že budeš takhle pozdě vzhůru.“

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Alessandra Torre je americká spisovatelka, jejíž romány se pravidelně umisťují na horních příčkách žebříčku bestsellerů erotické beletrie. Její prvotina, Nevinnost se zavázanýma očima, která se rozrostla do podoby trilogie, se stala okamžitě čtenářským hitem. V roce 2014 publikovala svůj první erotický thriller Dívka z 6E, který si vysloužil chválu čtenářů i kritiky, jež autorku označuje za „novou E. L. James“. Její romány přitom vzbuzují mnohem větší pozdvižení než svého času Padesát odstínů šedi. Často se střetává s cenzurou internetových prodejců, kteří odmítají její díla nabízet proto, že jsou příliš lechtivá a sexuální či proto, že mají až příliš odvážné obálky. Alessandra na tyto námitky vždy odpovídá, že obálku vyměnit lze, příběh nikoli. Alessandra Torre bydlí na Floridě s manželem a synem, a když zrovna nepíše, ráda sleduje americký fotbal a filmy, jezdí na koni nebo si čte. Více informací najdete na www.alessandratorre.com. Přečtěte si autorčiny knihy Černé lžiHříchy Hollywoodu (ukázka) či Ghostwriter.

Zdroj informací: nakladatelství Mystery Press

 

Nakladatelství Mystery Press

Nakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velmi rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky, thrillery a krimi romány. V současnosti vydává zejména anglo-americké autory, z nichž pro české čtenáře objevilo např. Angličany Stevea Robinsona (thriller Stopy v krvi) a Tima Weavera (drsné krimi Není cesty zpět a Bez slitování), ale nebojí se ani velkých amerických jmen, jako jsou Janet Evanovich či Dan Simmons. Pod logem Mystery Pressu vycházejí rovněž knihy českých autorů, a to především v subžánrech klasické a historické detektivky, mysteriózního thrilleru či procedurální krimi.

————————————————

Emily s Jamesonem prožila jedinou vášnivou noc. Celý rok ho pak neviděla – do chvíle, kdy nastoupila do nové práce a zjistila, že právě on je jejím šéfem. A zdá se, že Jameson nemá v úmyslu nechat ji znovu odejít. Jak toto dopadne? To zjistíte v romantické a napětím nabité novince Jednou za život od T. L. Swan.

Jednou za život

Autorka: T. L. Swan
Přeložila: Zdenka Lišková

Počet stran: 472
Vazba: vázaná
Formát: 129×206 mm
ISBN: 978-80-7625-168-7
Doporučená cena: 449 Kč

Knihu Jednou za život vydalo nakladatelství Metafora.

Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady. Emily nastupuje do nové práce. Jaké je její překvapení, když v kanceláři výkonného ředitele za mahagonovým stolem spatří sedět právě svého někdejšího milence – a když si ji Jameson záhy pozve na soukromé jednání… Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak se to stalo – přeskočila jiskra. Osud zasáhl a náš let byl odkloněn na neplánované noční mezipřistání. Co jsme měli dělat? Museli jsme se nějak zabavit. Nočním Bostonem jsme se prosmáli a protančili… a nakonec jsme spolu strávili divokou smyslnou noc, na kterou se nezapomíná. To vše se odehrálo před dvanácti měsíci. Od té doby jsem ho neviděla. Až dnes. Nastoupila jsem do nového zaměstnání a při té příležitosti jsem byla uvedena k výkonnému řediteli. Dokážete si představit můj šok, když jsem spatřila, čí hříšné modré oči se na mě dívají přes mahagonový stůl. Jenže já už nejsem ta bezstarostná dívka. Můj život se změnil, mám své povinnosti a závazky. Právě mi přišel e-mail. Chce, abych se v osm ráno dostavila do jeho kanceláře na soukromé jednání. A tak si opakuju: co je v domě, není pro mě. O jaké soukromé jednání mu asi jde?

 

Ukázka z knihy

Přirazí mě zády ke zdi a pokouší se mi vyhrnout sukni. Otevřenými ústy si nárokuje můj krk. „Dveře,“ vzdychnu. „Otevři ty zatracený dveře.“
Bože… takovou chemii jsem ještě nezažila. Bostonem jsme se prosmáli, protančili a prolíbali a já se z nějakého důvodu cítím v jeho společnosti v pohodě. Jako bych něco takového dělala denně a bylo to naprosto přirozené. A zvláštní na tom je, že mi to připadá správné. Spontánnost situace, v níž jsem se ocitla, mi dodává odvahu. Můj společník je duchaplný, vtipný a děsně zhýralý a dle mého názoru – který ale může být absolutně zkreslený alkoholem – mi za to stojí … protože vím, že už nikdy nedostanu příležitost spát s mužem, jako je on. (str. 26)

Prolistujte si celou ukázku.

 

O autorce

T. L. Swan je studentka psychologie a šťastně vdaná matka tří dětí z krásného Sydney v Austrálii. Vždy chtěla psát, ale život jí stál v cestě. Vždy byla příliš zaneprázdněná, příliš unavená, příliš nejistá svým talentem. Nyní je ale šťastně závislá na svém psaní a ráda oživuji sexy příběhy ze své hlavy krásnými postavami. Jejím cílem je psát něžné, zapálené romantické milostné příběhy, které s vámi zůstanou dlouho poté, co knihu zavřete.

Zdroj informací: goodreads (přeloženo)

 

Ohlasy

První román T. L. Swanové, který jsem četla, a určitě ne poslední. S jistotou můžu říct, že je to jedna z mých nejoblíbenějších knih roku.

uživatelská recenze, Netgalley

T. L. Swanová je génius! Jinak se to nedá vyjádřit. Stvořila postavy, které působí opravdově a lidsky. Jameson a Emily. Jsou chvíle, kdy nevíte, jestli chcete Jamesona obejmout, nebo uhodit. A je jasné, že Emily prostě musíte fandit od samého začátku. Nešlo přestat číst.

uživatelská recenze, Netgalley

Žhavý, emocemi nabitý, sexy romantický příběh, který vás vtáhne a nepustí až do samotného konce.

uživatelská recenze, Netgalley

 

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Líbily se vám dnešní romantické tipy plné erotiky? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmlouva na lásku

Torre, Alessandra

Mystery Press, 2021

zobrazit info o knizeJednou za život

Swan, T.L.

Metafora, 2021

Napsat komentář