Získejte příběh o tajném prázdninovém záskoku

nevinny-zaskok-perex
Heather se těšila, že stráví léto v luxusním resortu ve Skotsku, kde měla nastoupit jako someliérka. Nakonec však dá přednost prázdninám s novou láskou. Naštěstí má skvělou kamarádku Birdie, která se rozhodne pro Heather vysněné místo „pohlídat“, než se vrátí.

Přátelský záskok

Birdie a Heather jsou nejlepší kamarádky a spolubydlící. Heather je zodpovědná a má v životě jasno. Birdie je tak trochu střelec a neví, co se sebou. Když se Heather překvapivě vydá s novou lásku do Itálie a zruší tak vysněnou letní práci someliérky ve Skotsku, rozhodne se za ni Birdie zaskočit. Vždyť co na tom může být tak složitého? K masu červené, k rybě bílé…

A tak Birdie stráví léto v luxusním pětihvězdičkovém resortu. Dokáže ale obalamutit bohaté zákazníky při servírování vína, kterému na rozdíl od své spolubydlící ani za mák nerozumí? A hlavně – dokáže se neprozradit před hezkým a sympatickým kuchařem Jamesem, prvním mužem, který se jí doopravdy líbí?

 

Nevinný záskok

Autorka: Lizzy Dentová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Petr Kotouš
Počet stran: 368
Vazba: pevná
Vydáno: 7/2021
ISBN: 978-80-271-1684-3

Přečtěte si více o knize Nevinný záskok, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Nevinný záskok

Heather byla vždy tou zodpovědnější a ve svém životě měla vše naplánované. O to víc Birdie překvapí, když se Heather rozhodne zahodit svou vysněnou práci someliérky ve Skotsku a vydat se s novou láskou Cristianem do Itálie. A protože jsou ty dvě nejlepší kamarádky, je Birdie jasné, že toho bude Heather později litovat. Proto se jí v hlavě zrodí plán, jak pro svou kamarádku místo zachránit. Dokáže ale přesvědčit zákazníky luxusního pětihvězdičkového resortu, že se ve víně vyzná, i když to není pravda?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nevinný záskok vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nevinný záskok
probíhá od 13. do 26. července 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Nevinný záskok

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevinný záskok

Dentová, Lizzy

Cosmopolis, 2021

Získejte příběh o tajném prázdninovém záskoku - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Gerd Muller napsal:

    Dnes dorazila v pořádku výhra Křehká krása,děkuji.

  2. ilasan napsal:

    Kniha Nevinný záskok právě přišla. Moc děkuji, bezva čtení na léto

Napsat komentář