Získejte Willovo setkání s přízrakem Nočního bojovníka

carodej-na-severu-perex
Mladý Will se konečně stal plnohodnotným hraničářem a tak dostal i své léno. Měla to být klidná oblast, kde by jako začátečník nasbíral zkušenosti, ale dokonce i v tak ospalé díře může narazit na nebezpečí ohrožující celé království.

Skutečný čaroděj nebo promyšlený trik?

Will má konečně své vlastní léno a je plnohodnotným hraničářem. Jako začátečník dostal docela klidnou oblast, kde se ale záhy přesvědčí o tom, že i v té nejospalejší díře se mohou dít nebezpečné věci. Spolu s Alyss se ocitne daleko na severu, kde má tajně – v převleku za muzikanta – vyšetřit, co se skrývá za zvěstmi o čarodějovi. Těmto povídačkám samozřejmě nevěří, dokud se v Grimsdellském lese nepotká s děsivým přízrakem Nočního bojovníka. Existuje snad čarodějnictví? Nebo jde o nějaký trik. To mladý Will zjišťuje záhy.

 

Čaroděj na severu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 9 hodin 38 minut
Vydáno: 4/2021

Přečtěte si více o audioknize Čaroděj na severu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Čaroděj na severu

Mezi lidmi na severu se šíří zvěsti o tom, že se místním lesem potuluje čaroděj. Mladý hraničář Will tomu nechce věřit, vždyť čarodějnictví neexistuje, musí tedy jít o nějaké triky. Vydává se proto v převleku muzikanta vyšetřit podivné události. To, s čím se v Grimsdellském lese setká, ho však vyděsí natolik, že začne pochybovat. Zaposlouchejte se do šestého pokračování série Hraničářův učeň od Johna Flanagana a zjistěte, jakému nebezpečí bude Will čelit tentokrát.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Čaroděj na severu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Čaroděj na severu
probíhá od 25. června do 8. července 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Čaroděj na severu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČaroděj na severu
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář