Třicet kilo radostí a starostí

Od mamuta k modelce
Téměř každý z nás si tím prošel. Řeč je o boji s váhou a snaze udělat něco se svým tělem. Právě o tom je příběh hlavní hrdinky, které se ručička osobní váhy ustálila na 111 kilogramech. O tom, jak proběhla její snaha o shození 30 kilogramů, pojednává následující kniha.

Roky strávené v obrovském mamutím těle mi zajistily doktorát z výmluv, proč nemohu zhubnout. A přitom funím do kopce jak parní lokomotiva, při natahování punčoch se potím jak po zaběhnutém maratonu a při obouvání se cítím stejně jako potápěči bez dýchacího přístroje.
Pak ale stačil jeden jediný okamžik, jediná vteřina, aby se mi v mozku rozeběhla už dávno zrezivělá kolečka. Moje osobní váha kvílela a prosila, abychom se vážili po jednom. Výhružně na mě blikala třímístným číslem 111 kg! Tak nad takovým číslem by plesali snad jen numerologové.
A tak jsem se rozhodla pohřbít své velrybí tělo do skladiště historie. Neudržitelná situace mě donutila zakleknout na startovní čáru nejnáročnějšího závodu mého života. Shodím 30 kilo a získám Nobelovku v hubnutí!
A přesně v tuhle chvíli začala moje nová doba hubnoucí…

Od mamuta k modelce

Třicet kilo radostí a starostí
Autorka: Barbora Walterová-Benešová

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7546-329-6
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Od mamuta k modelce vydalo nakladatelství Fortuna Libri.

Trailer ke knize:

O autorce

Barbora Walterova BenesovaNovinářka Barbora Walterová-Benešová miluje africkou kulturu, historii i náboženství, ačkoli afrikanistiku nikdy nestudovala. S manželem, rodiči a čtyřmi dětmi žije v malé vesničce na Mělnicku. Je autorkou knih Dívka, která ztratila budoucnostDívka, která nesměla mít snyBez volby, Síla naděje či Došel nám časMůžete si přečíst její příspěvek v rubrice Čtení ke kávě.


fortunalibrilogo

Nakladatelství Fortuna Libri bylo založeno v roce 1990 jako první soukromé nakladatelství na Slovensku. Pod původním názvem Fortuna Print působilo na Slovensku i v České republice. Nakladatelství se stalo známým především vydáváním speciální edice naučných kronik (například tituly Kronika lidstvaKronika filmu či Kronika 20. století). Nakladatelství nabízí pestrou žánrovou paletu knižních titulů pro širokou čtenářskou veřejnost.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOd mamuta k modelce
Třicet kilo radostí a starostí

Walterová Benešová, Barbora

Fortuna Libri, 2021

Napsat komentář