Sedm pohádek o všelijaké havěti

O princeznach dracich lidech a podobne haveti_uvodni
Prožijte dobrodružství se svými dětmi, zatímco jim budete předčítat krásně ilustrované příběhy o princeznách, dracích a jiné zajímavé havěti.

Pohádková knížka O princeznách, dracích, lidech a podobné havěti vám nabídne sedm klasických dětských příběhů, které ukazují dobro a zlo na místech, kde byste je normálně nečekali. Můžou princezny ovládnout řemeslo? Má sopka srdce? A je drak opravdu ten špatný? To, a více se dočtete v naší knize. Každá pohádka je doprovázena unikátními ilustracemi z pera teprve patnáctileté slečny.

 

O princeznách, dracích, lidech a podobné havěti

Autorka: Anna Langerová
Ilustrovala: Alžběta Polanská

Počet stran: 40
Vazba: vázaná
Formát: 196×211 mm
ISBN: 978-80-270-8370-1
Doporučená cena: 250 Kč

Knihu O princeznách, dracích, lidech a podobné havěti vydalo nakladatelství Langerová Anna.

 

Ukázka z knihy

O princeznach dracich lidech a podobne haveti_ukazka

 

O čem kniha je

Knížka se skládá celkem ze sedmi příběhů, v nichž se dobro a zlo často skrývá na místech, kde by je čtenář klasických pohádek nečekal. V každé pohádce vystupuje jiný hrdina. Jsou zde princezny, které umějí kovat železo, nebo sopky, jež ztratily srdce, a samozřejmě nemůže chybět pohádka o drakovi. Ta musí být v každé řádné dětské knížce. Příběhy jsou tak akorát dlouhé, aby uspaly malé neposedy, ne předčítače.

 

Jak vznikla knížka O princeznách, dracích, lidech a podobné havěti

Malá neteř se synovcem jsou mými nejvděčnějšími posluchači. Pohádkové příběhy o dracích, princeznách, kaprech a kdo ví, o čem dalším, jim vyprávím od nejútlejšího věku. Minulý rok, po nástupu staršího z dětí do školy, mě napadlo obdarovat je o Vánocích něčím netradičním. Sepsala jsem sedm jejich nejoblíbenějších příběhů, nechala k nim namalovat obrázky teprve patnáctiletou ilustrátorkou a výsledek graficky upravit. Nevím, kdo z nás měl o Vánocích větší radost, protože vznikla moje první dětská knížka O princeznách, dracích, lidech a podobné havěti.

Anna Langerová

Zdroj informací: pohadkyodani.cz

Příběh vzniku knihy v krátkém videu:

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO princeznách, dracích, lidech a podobné havěti

Langerová Anna

Langerová Anna, 2020

Napsat komentář