Získejte publikaci věnovanou politickým psychopatům

vsichni-jsou-psychopati-jenom-ja-jsem-letadlo-perex
Psychopati se obvykle dokáží před ostatními výborně přetvařovat, takže je běžný člověk nejen neprokoukne, ale ještě jim fandí. A když odhalí svou skutečnou osobnost, je už pozdě. Jak se toho vyvarovat? To si pojďte přečíst.

Dobře maskovaný psychopat

Žijeme v neklidné době, která od politiků žádá neustálou improvizaci. Problémy, se kterými se společnost v dalších letech utká, budou složité a nové. Jednu krizi vystřídá jiná. O to důležitější bude osobnostní integrita lidí ve vedoucích pozicích, jejich morální kompas. Volba politika s poruchou osobnosti do vysoké funkce nikdy žádné zemi neprospěla. Argumentovat pragmatickými důvody se vždy ukázalo jako liché. Psychopat, který nezná empatii, pocit odpovědnosti ani hlas svědomí, pro kterého je jazyk prostředkem manipulace, a nikoliv nástrojem komunikace, dnes dokáže fatálně ohrozit nejen své společenství, ale celou planetu. Jak je možné, že psychologické posudky vyžadujeme od vrcholných manažerů a pilotů letadel, ale politiku může dělat každý? Zkusme na chvíli nepřemýšlet o tom, co nám politici říkají a slibují, ale o něčem mnohem důležitějším. Jací jsou to lidé.

 

Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

Autoři: Jan Hnízdil, Michal Tříska

Vydalo: Nakladatelství Lidové noviny
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-7422-778-3

Přečtěte si více o knize Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

Dnešní doba je neklidná a probouzí v lidech vlastnosti, které dříve zůstávaly před okolím skryté. Někteří se mění v pozitivním slova smyslu a objeví v sobě motivaci k sebezdokonalování, rozhodnou se přehodnotit své priority a snaží se šířit pozitivní náladu a dobro. Jenže potom jsou zde tací, kteří odhalí své temnější stránky. Pozorovat tyto změny můžeme na lidech ve svém okolí, ale především u mnoha vysoce postavených státních reprezentantů, jejichž skutečná – mnohdy až psychopatická – povaha byla dříve bezpečně schována pod maskou „normálnosti“. A jak z historie dobře víme, mít psychopata ve vysoké funkci nedělá dobrotu. Zamyslete se nad tím při čtení publikace od Jana Hnízdila a Michala Třísky.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo
probíhá od 9. do 15. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

Hnízdil, Jan - Tříska, Michal

Nakladatelství Lidové noviny, 2021

Napsat komentář