Získejte pátrání po zločinci pohřbívajícím oběti zaživa

v-temnote-perex
Na policejní stanici v San Angelu dorazí znepokojivé video zobrazující zoufalou zaživa pohřbenou dívku. Pokud policie nevyvine dostatečnou iniciativu, bude zodpovědnost za její smrt na nich. Pomůže jim s vyřešením případu Zoe Bentleyová?

Boj o život obětí i ten vlastní

Video s dívkou drápající nehty víko své rakve patřilo k tomu nejhoršímu, co Zoe kdy viděla. Ještě víc ji však znepokojil popisek: Experiment číslo jedna.

Ona i její partner, zvláštní agent Tatum Gray, dělají, co mohou, aby našli monstrum stojící za šokujícím videem, ale brzy se na webu objeví další a je nalezena druhá mrtvá dívka. Zoe má navíc plnou hlavu jiného vraha, který ji pronásleduje od dětství a teď se zaměřil na její mladší sestru.

Vždy věděla, že ji práce může přivést předčasně do hrobu, ještě nikdy se ale neocitla v takovém nebezpečí.

 

V temnotě

Autor: Mike Omer

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 400
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-271-1779-6

Přečtěte si více o knize V temnotě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Mike Omer je původně novinář a vývojář počítačových her, ale v současné době nejvíce přemýšlí nad svou novou sérií detektivních thrillerů s forenzní psycholožkou Zoe Bentleyovou. S oblibou píše o skutečných zločincích nebo naopak obětech zločinů. Má ale taky rád humor, proto svoje thrillery odlehčuje vtipnými pasážemi. Ve spisovatelském snažení jej horlivě podporuje jeho manželka. Společně vychovávají tři děti a domácnost s nimi sdílejí ještě dva nenasytní psi, kteří hrozivě vrtí ocasem na každého, kdo se přiblíží k jejich domu. Je autorem čtyřdílné série Glenmore Park Mystery a série s psycholožkou Zoe Bentleyovou, z níž vyšly zatím dva díly – V mysli vraha (A Killer’s Mind, 2018) a V temnotě (In The Darkness, 2019).
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu V temnotě

Forenzní psycholožka Zoe Bentleyová viděla během své práce pro FBI už hodně drsné věci, ale video dívky škrábající na víko rakve v zoufalé touze po životě patří k tomu nejhoršímu. Zejména když ten, kdo ji zaživa pohřbil, vyhrožuje, že nezůstane u jedné oběti, a brzy to i potvrzuje další nahrávkou. Přestože sama má svých problémů dost a v neustálém nebezpečí je i její mladší sestra, vydává se Zoe spolu se zvláštním agentem Tatumem Grayem do San Angela, aby našli autora děsivého videa. Zda se jim to podaří, to už si přečtěte v druhém detektivním thrilleru ze série se Zoe Bentleyovou od Mikea Omera.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V temnotě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V temnotě
probíhá od 20. dubna do 3. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery V temnotě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV temnotě

Omer, Mike

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář