Zahrajte si o cestu kolem světa s kočkou v košíku

svet-podle-naly-perex
Dean Nicholson na svou cestu kolem světa vyrazil původně sám, ale když v bosenských horách narazil na vychrtlé opuštěné kotě, jeho plány vzaly za své. Nakonec díky Nale, jak kočku pojmenoval, objevil mnohem více než jen cizí země.

Jak vám může kočka změnit život

Kniha zachycuje poutavá dobrodružství a neobvyklé přátelství třicetiletého Deana a nalezené kočky Naly. Na společné cestě kolem světa se učí poznávat sami sebe i své okolí.

Dean Nicholson v září 2018 sedl na kolo a vyrazil ze Skotska na cestu kolem světa. Při jízdě v bosenských horách narazil na vychrtlé zrzavé kotě, které běhalo u silnice. To byl začátek neobvyklého přátelství, jelikož Nala, jak ji pojmenoval, se připojila k Deanovi na jeho cestě.

Skrze Nalu se Deanovi otevírá úplně nový svět. Učí se díky ní laskavosti, dobrosrdečnosti a navazuje přátelství s nejrůznějšími lidmi, které po cestě potkává. Dean a Nala tak společně cestují, navštěvují uprchlické tábory, řecké ostrovy Santorini a zachraňují opuštěná zvířata.

 

Svět podle Naly

Autor: Dean Nicholson

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Pavla Němečková
Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-7413-435-7

Přečtěte si více o knize Svět podle Naly, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Vyhrajte knihu Svět podle Naly

Když Dean Nicholson v září 2018 nasedl na kolo, tušil, že mu zamýšlená cesta kolem světa změní život. Určitě ale nečekal, že se mu společníkem stane malé opuštěné kotě, a nenapadlo ho, co všechno se díky malému tvorečkovi naučí. Procestujte spolu s touto neobvyklou dvojicí svět i vy a přečtěte si, která místa navštívili, co zde viděli a s jakými lidmi se setkali.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Svět podle Naly vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Svět podle Naly
probíhá od 5. do 18. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Svět podle Naly

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvět podle Naly
Jeden muž, zachráněná kočka a cesta na kole kolem světa

Nicholson, Dean

Zoner Press, 2021

Napsat komentář