Získejte zamilovaný příběh dvou ghostwriterů

aplikace-lasky-perex
Miles a Zoe mají stejnou oblíbenou kavárnu, ale jinak to vypadá, že se nemohou ani cítit, protože vždy, když se v ní potkají, je z toho hádka. V online světě je to však jiné. Přijdou ale někdy na to, do koho se skutečně zamilovali?

Kdo se skrývá na druhé straně?

Miles a Zoe mají neobyčejnou práci – živí se jako ghostwriteři na seznamovacích aplikacích. Klienti jim platí za to, že pro ně založí jejich vlastní neodolatelný profil, projdou řadu možných kandidátů a začnou si psát s tím, koho vytipují coby ideální protějšek. Jakmile se prolomí ledy a přeskočí první jiskra, nechávají zbytek na svých klientech.

Jenže, co když se ghostwriter zamiluje do ženy, kterou vybral pro svého klienta? A co když za jejím profilem také stojí někdo jiný?

Ve skutečnosti se možná nemůžou vystát, ale v online světě to mezi nimi jiskří. Přijdou Miles a Zoe na to, že mají společného víc než každodenní hádky o poslední koláč a místo v oblíbené kavárně?

 

Aplikace lásky

Autorka: Tash Skilton

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Tomcová
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-271-1334-7

Přečtěte si více o knize Aplikace lásky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Tak to je sakra skvělý. A teď musím makat. Teď mám někomu jinému dávat do pořádku milostný život! To je přímo vesmírně absurdní. Ale to není všechno, vlastně už nemám ani kancelář, kam bych mohl chodit, ani kolegy, se kterými bych pokecal, ani kávovar, aby mě pořád zásoboval potřebnou dávkou kofeinu. Zbyl mi jen totálně záhadný stroj na espresso, jehož čudlíky by s klidem obstály v pilotní kabině Boeingu 747, a vypůjčený koutek na gauči, který je, na to dám krk, potažený jutou, protože můj kamarád Dylan prakticky bydlí v rustikálním katalogu Ikey. (Můžete namítat, že někdo, kdo okupuje kamarádův gauč, si těžko může vybírat, ovšem já – zmožený melancholií a s půlkou vlasového porostu ve stavu permanentní elektrické pohotovosti – tvrdím, že kritizovat umí každý.)
Zavřu oči a zkusím si dechové cvičení, které mě kdysi, jak jinak, naučila Jordan: nádech na čtyři, zadržet na sedm, výdech na osm. Až potom odpovím. (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Aplikace lásky

Ani v online světě, kde existuje nepřeberné množství seznamovacích aplikací a webových stránek, není pro mnoho lidí snadné se seznámit. A právě proto jsou tu ghostwriteři – ti pro vás vytipují nejvhodnějšího partnera a udělají vše pro to, aby přeskočila jiskra, a vy už si zájem protějšku musíte jen udržet. Miles a Zoe se přesně tímto živí, a aniž by to tušili, zamilují se jeden do druhého. Najdou společnou řeč i v reálném světě? To si můžete přečíst v románu dvou autorek píšících pod společným pseudonymem Tash Skilton, který je složený z jejich příjmení.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Aplikace lásky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Aplikace lásky
probíhá od 16. února do 1. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Aplikace lásky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAplikace lásky

Skilton, Tash

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář