Povídky napsané životem

umim-s-nim-i-mrskat-nahled
Prožijte s hlavním hrdinou dvacet čtyři příběhů, během kterých se dostane do pitoreskních situací. Příhody, které se na první pohled zdají jako vystřižené z běžného života, okořeňuje humor.

Někdo sbírá známky, někdo onanuje. Jedno i druhé je relax, kde na konci je uspokojení a pro druhej případ ještě srdíčkový toaleťák. Koho svede dohromady perverzní erotická seznamka? Nenechat se udolat zhrzeným nábytkem, no a hlavně nepřemýšlet o původu slepičích brků mezi pětkou a šestkou vlevo dole…
Dvacet čtyři originálních povídek nové knihy Toma Odpada, s názvem UMÍM S NÍM I MRSKAT, jejichž hrdina vás vtáhne a provede svými příběhy pitoreskních situací, které vznikají na první pohled, na obyčejných pěšinkách běžného žití.
Jejich pojítkem je úžasný nenucený a jakoby samozřejmý humor, který sem tam vybafne ze zatáčky, za kterou by ho nikdo nečekal.

Umím s ním mrskat a jiné povídky

Autor: Tom Odpad

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 132×178 mm
ISBN: 978-91-7413-390-0
Doporučená cena: 200 Kč

 

Knihu Umím s ním mrskat a jiné povídky vydalo nakladatelství Ears & Wind Records. Poslechněte si ukázku z audioknihy, kterou namluvili Kamila Špráchalová a Jan Šťastný.

O autorovi

Tom Odpad, vlastním jménem Tomáš Vít, pochází z malé kovozemědělské vísky Hořice u Blanska. Vystudoval střední průmyslovou školu. Díky rodinné farmě má během studií, polních prací a dojení krav dostatek času formovat hluboké filozofické teze, které zhusta uplatňuje ve své tvorbě. Díla Suché z nosu a Panbůh se dívá, jak duše blije jsou zářivým příkladem tohoto trendu, který již zůstává nedílnou součástí autorova díla. Rozervaný mladý filozof je smýkán hormony od literatury, přes hudbu a drama až k výtvarnému umění. Více se o autorovi dozvíte na jeho webu.


Ears a wind recordsVydavatelství Ears & Wind Records funguje na ryze undergroundovém principu. Nahrávky, které vydávají, nejsou financovány z dotací. Tituly, na nichž se podílejí, vznikají samizdatovými aktivitami. Přesto že tituly, které vydávají, vznikají na koleně, jejich zpracování je profesionální. Od masteringu po zpracování obalu a množení nosičů. Spolupracují s nejzásadnějším domácím undergroundovým labelem Klikotoč a rovněž s vydavatelstvími Šot a Anne a s nahrávacím studiem Chlív. Mají tak přístup do archivů sahajících až do počátku let sedmdesátých, stejně jako profesionální nahrávací studio pro tvůrce současné.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeUmím s ním mrskat a jiné povídky

Odpad, Tom

Ears a Wind Records, 2021

Napsat komentář