Zasoutěžte si o důkaz, že v lepší čtvrti nežijí lepší lidé

pod-dohledem-perex
I v těch nejhezčích a nejbohatších čtvrtích žijí lidé, kteří mají svá tajemství a netouží po tom, aby je někdy někdo vynesl na povrch. Mezi ně patří i Tom Fitzwiliam, jehož sousedé začínají mít podezření, že nebude tak bezúhonný, jak se zdá.

Tajný život Toma Fitzwiliama

Melville Heights patří k nejhezčím čtvrtím v Bristolu. Na takovém místě se přece brutálně nevraždí. Jenže… každý tu má svoje tajemství. A každý je trochu pod dohledem.

Toma Fitzwiliama, ředitele školy, mají všichni rádi, i jeho nová sousedka Joey Mullenová se do něj rychle zamiluje. Je přesvědčená, že o jejím poblouznění nikdo neví, jenže Tomův syn Freddie bedlivě sleduje dění v blízkém okolí a neunikne mu, že se Joey vůči jeho otci chová zvláštně.

O pár ulic dál bydlí studentka Jenna, která má podezření, že ředitel není až tak bezúhonný, jak se zdá. Projevuje nezvyklou náklonnost její nejlepší kamarádce a Jennina máma je přesvědčená, že jí Fitzwilliam ztrpčuje život.

A už dvacet let před těmito událostmi se jistá školačka v tajném deníku vyznává z lásky ke svému pohlednému mladému angličtináři…

 

Pod dohledem

Autorka: Lisa Jewellová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 376
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-271-2911-9

Přečtěte si více o knize Pod dohledem, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Lisa Jewellová se narodila v roce 1968 v londýnském West Endu a vyrůstala v severním Londýně. Už na základní škole v Oakleigh Park objevila svůj talent v tvůrčím psaní. Jednou ji její učitelka obvinila z podvodu, nevěřila totiž, že báseň, kterou před třídou přečetla, mohla napsat Lisa sama. Navzdory těmto náznakům se rozhodla místo psaní vystudovat umění a design na Barnet College. Po krátké a poměrně neúspěšné stáži v oblasti módy se vrátila k tvůrčímu psaní na místní škole věnované vzdělávání dospělých. Od té doby napsala třináct velice úspěšných románů. Žije v Londýně se svým manželem a jejich dvěma dcerami.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Pod dohledem

Tom Fitzwiliam je ředitelem školy a mezi svými sousedy je nejen vážený kvůli svému postavení, ale také velice oblíbený díky své přátelské povaze. Jeho příjemné a distingované vystupování však nedokáže oklamat všechny a Jenna, která bydlí o pár ulic dál, je stále více přesvědčená, že Tom něco skrývá. Dokáže Fitzwilliam uchránit svá tajemství, nebo jednu z nejhezčích čtvrtí Bristolu ochromí skandál nevídaných rozměrů?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pod dohledem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pod dohledem
probíhá od 26. ledna do 8. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Pod dohledem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePod dohledem

Jewellová, Lisa

Cosmopolis, 2020

Zasoutěžte si o důkaz, že v lepší čtvrti nežijí lepší lidé - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. DANIELA1 napsal:

    Moc děkuji za knihu Opium a absint.

  2. flastr napsal:

    Dobrý den, již dnes jsem obdržela vyhranou knihu Pod dohledem. Děkuji moc.
    Zdravím
    A. Svobodová

  3. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,

    vyhraná kniha Pod dohledem dorazila v pořádku.

    Děkuji moc.

    S pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář