Zasoutěžte si o příběh ženy, která odmítla mlčet

ticha-posta-perex
Sloane, Grace a Ardie pracují jako právničky, a i když jsou ve své práci skutečně dobré, stále si ve světě mužů připadají jako vetřelkyně. Nikdo z kolegů se jim to sice neodváží říct do očí, ale ony to cítí. Jedna z nich se však rozhodne, že tohle se musí změnit!

Ženy v mužském světě

Dříve se o nevhodném chování mužů na vysokých pozicích mluvilo jen šeptem. Co se ale stane, když se jejich podřízené rozhodnou vzít spravedlnost do vlastních rukou?

Sloane, Grace a Ardie, špičkové právničky pracující ve firmě Truviv, se během let nejen spřátelily, ale jsou si navzájem oporou. Jako ženy ve firmě stvořené pro muže se totiž pořád cítí jako vetřelkyně. Nikdo jim to samozřejmě neřekne, alespoň ne přímo. Všichni muži přece nejsou špatní. A o těch, kteří jsou – kteří překračují hranice –, se mluví jen šeptem, protože nic jiného si ženy dovolit nemohou.

Náhlá smrt výkonného ředitele Truvivu znamená, že se vedení celé firmy ujme starý dobrý Ames Garrett, šéf hlavních hrdinek. Ovšem jedna z nich nedokáže jen tak sedět se založenýma rukama a nechat ho, aby jiným kolegyním udělal to, co kdysi provedl jí. Když se však šepot promění v hlasité řeči, nikdo nemá tušení, co všechno to způsobí.

 

Tichá pošta

Autorka: Chandler Bakerová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Anna Křivánková
Počet stran: 384
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-275-0385-8

Přečtěte si více o knize Tichá pošta, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Chandler Bakerová začínala jako autorka strašidelných románů a hororových příběhů pro teenagery. Pracuje jako firemní právnička. Tichá pošta (2019) je její první knihou pro dospělé, kterou se rozhodla napsat o právnickém prostředí, jehož světlé stránky, ale i intriky a soupeření jsou jí dobře známé.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Tichá pošta

Právnické firmy jsou prostředím jako stvořeným pro muže, kteří se zde mohou předhánět v dokazování své síly. I Sloane, Grace a Ardie patří mezi špičkové právničky, přesto svou pozici ve firmě musí neustále obhajovat, a dokonce se setkají i s nevhodným chováním ze strany nadřízeného. Tiše to snáší, dokud však nepřijde chvíle, kdy by se měl Ames Garrett ujmout vedení celé firmy. V tu chvíli jedné z nich dojde trpělivost. Přečtěte si, co zveřejnění pravdy způsobí, v thrilleru Chandler Bakerové, které jsou právnický svět a jeho intriky a nástrahy dobře známé z vlastní zkušenosti.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tichá pošta vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tichá pošta
probíhá od 17. do 23. ledna 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Tichá pošta

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTichá pošta

Bakerová, Chandler

Host, 2020

Napsat komentář