Získejte sci-fi román ze života covidiánů

covidiani-perex
Jedním z následků koronavirové pandemie roku 2020 byl také celosvětový „babyboom“. Nyní se píše rok 2053 a tato generace takzvaných covidiánů prožívá své příběhy ve sci-fi románu Petra Poulíka. Přečtěte si, jak se podle něj svět změní.

Svoboda výměnou za pocit bezpečí

Covidiáni – děti covidového roku 2020. Nakolik to bude formovat jejich budoucí rozhodnutí a životy? Bude se ochotna tato generace vzdát své svobody pod záminkou bezpečí a skutečné či domnělé ochrany zdraví? Je autorova vize varováním před zneužitím moci, nebo snad reálnou předpovědí naší budoucnosti?

Dramatický příběh o útěku a pronásledování, moci a bezmoci, o slepé poslušnosti, zbabělosti i síle víry a vzdoru, smrti i zrození a hlavně o naději prožívají hrdinové knihy na území dnešních Čech a Moravy v roce 2053.

 

Covidiáni

Autor: Petr Poulík

Vydalo: nakladatelství KVARTUS
Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-88039-07-5

Přečtěte si více o knize Covidiáni, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Covidiáni

Petr Poulík vás ve svém sci-fi románu zavede do blízké budoucnosti, do které vyrostli takzvaní covidiáni. Ti byli počati během koronavirové pandemie roku 2020 a i nyní, po více než třiceti letech, musí bojovat s jejími následky. Jak lidstvo změnilo řádění viru a skutečně je dobré se tak lehce vzdát vlastní svobody pro pocit zdánlivého bezpečí? Možná se i vy při čtení zamyslíte, zda je příběh pouhou fikcí, která si pohrává s nejčernějším možným scénářem, nebo by mohl být varováním před reálně hrozící situací.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Covidiáni vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Covidiáni
probíhá od 20. do 26. prosince 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sci-fi knihy Covidiáni

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCovidiáni

Poulík, Petr

Nakladatelství Kvartus, 2020

Získejte sci-fi román ze života covidiánů - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Standa733 napsal:

    Také již mám Covidiány, děkuji, už se na ně těším

  2. Alena napsal:

    Moc děkuji za knížku Covidiáni.

Napsat komentář