Zahrajte si o supertajnou misi Max Einsteinové

rebelove-s-dobrym-srdcem-perex
Dvanáctiletá Max Einsteinová není jako ostatní dívky v jejím věku. Kvůli její výjimečné inteligenci si ji vybral do supertajného týmu bohatý mecenáš. Díky tomu si užije celou řadu dobrodružství a malí čtenáři se k ní mohou opět přidat.

Vzhůru do další akce!

Max Einsteinová není jen tak ledajaká dvanáctiletá holka. Nechodí do školy, ale na univerzitu… učit ostatní studenty! Když zrovna nehraje šachy nebo neplní supertajné úkoly pro úžasně bohatého mecenáše, musí spolu se svými nejlepšími kamarády unikat před zlodušskou Korporací. A aby toho nebylo málo, nejspíš má nějakou tajuplnou spojitost s Albertem Einsteinem.

Špičkový tým Institutu za lepší svět se opět vrhá do akce! Co mají společného irské městečko a vesnice v Indii? Nedostatek čisté pitné vody, který vyřeší jedině parta malých géniů. Max a její přátelé napínají mozkové závity a hledají řešení, jenže svět se těžko zachraňuje, když vám pořád někdo šlape na paty! Na Max si dělá zálusk nenasytná Korporace, která má přehled snad o každém jejím kroku. Jako by padouši měli v Institutu svého špiona…

 

Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem

Autoři: James Patterson, Chris Grabenstein

Vydalo: nakladatelství Brio
Překlad: Vojtěch Ettler
Počet stran: 320
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-7529-972-7

Přečtěte si více o knize Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem

Běžné dvanáctileté dívky chodí na základní školu a po vyučování si hrají s kamarádkami. Max Einsteinová je ale jiná – místo do školy chodí na univerzitu, aby zde učila ostatní, hraje výborně šachy a přitom stíhá ještě plnit supertajné úkoly s týmem z Institutu za lepší svět. Tentokrát budou muset potrápit mozkové závity kvůli nedostatku pitné vody v irském městečku a vesničce v Indii a přitom se ještě vypořádat s protivníky ze zlodušské Korporace. Odkud mají tak dobrý přehled o tom, na čem Max zrovna pracuje? Že by měli v Institutu špiona? To už pojďte zjistit sami v druhém dílu ze série s touto hrdinkou.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem
probíhá od 15. do 21. listopadu 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy pro děti Max Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMax Einsteinová: Rebelové s dobrým srdcem

Patterson, James - Grabenstein, Chris

Brio, 2020

Napsat komentář