Zahrajte si o tipy na venkovní aktivity do kapsy

Lesni skolka karty
Příroda nabízí plno příležitostí k zábavným hrám i tvoření, stačí se jen dívat kolem sebe, kreativně přemýšlet, nebo vědět, kde najít inspiraci. Právě tu vám poskytnou Jane Worroll a Peter Houghton na kartách, které můžete nosit s sebou v kapse.

Užijte si pobyt venku za každého počasí

Ať už jste rodiče, děti, vychovatelé, učitelé, nebo průvodci v lesní školce či škole, s tímto balíčkem karet s popisem aktivit pod širým nebem si užijete zábavu na 48 způsobů: hry, rukodělné činnosti a dovednostní úkoly, při nichž se nasmějete i mnohé naučíte. Hlavní slovo přitom mají děti, které si dobrodružství samy vybírají a organizují.

Dejte si balíček karet do kapsy a vyrazte do divočiny za každého počasí! Děti si samy vyberou, čemu se chtějí věnovat, a každé téma se pro ně stane inspirací k lesnímu dobrodružství. Vybijte energii při akčních týmových aktivitách, jako je hra na hladová ptáčata nebo zvířátková honěná. Prohlubte spojení s přírodou při výrobě mapy nebo uplácávání narozeninového dortu pro Zemi. Vytvořte si příběhové kamínky, rámy z klacíků nebo masky z kůry. Procvičte si zálesácké dovednosti při přípravě hranice s roštem nebo stavění týpí. A naučíte se ještě spoustu dalšího!

 

Lesní škol(k)a – karty

Autoři: Jane Worroll, Peter Houghton

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Vojtěch Ettler
Formát karet: 90×120 mm
Vydáno: 8/2020
ISBN: 978-80-88316-78-7

Přečtěte si více o knize Lesní škol(k)a – karty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek nebo si prohlédněte několik ukázkových karet: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Lesní škol(k)a – karty

Vyrazit do přírody nemusí nutně znamenat pouze procházku po značené stezce, ale můžete si u toho užít i legraci a ještě své ratolesti něco naučit. Pokud hledáte inspiraci pro venkovní aktivity, Jane Worroll a Peter Houghton, kvalifikovaní vedoucí celoročního lesního kroužku, vám se svými bohatými zkušenostmi budou užitečnými rádci. Po několika úspěšných knihách totiž přichází se sadou karet, které díky jejich skladnosti můžete nosit všude s sebou. Aktivity na nich napsané jsou rozděleny do čtyř skupin. Vy si z nich můžete vybrat podle nálady i počtu účastníků vaší dobrodružné výpravy a vyzkoušet věci, které by vás možná jinak ani nenapadly.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Lesní škol(k)a – karty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lesní škol(k)a – karty
probíhá od 8. do 14. listopadu 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sady Lesní škol(k)a – karty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLesní škol(k)a – karty
48 zábavných aktivit pod širým nebem

Worroll, Jane - Houghton, Peter

Kazda, 2020

Napsat komentář