Vyhrajte příběh cílevědomé milenky

Bokovka
Karolína je obyčejná třiatřicetiletá mladá žena, která touží najít „toho pravého“ a založit s ním rodinu. Místo toho si začne vášnivou aférku se ženatým kolegou, který ovšem nemá nejmenší chuť kvůli ní opustit rodinu. Karolína je však odhodlaná.

Vášnivá aférka, která se vymkla kontrole

Nezávazný románek z večírku někdy přeroste ve vášnivý vztah. Pokud ale porušíte nepsaná pravidla, může se bokovka změnit v noční můru.

Karolíně je třiatřicet. Má poněkud zvláštní vztah se svou matkou a zcela normální touhu vybudovat si rodinu s „tím pravým“. Její kolega Marek je ženatý čtyřicátník, otec dvou dcer, znuděný letitým manželstvím. Na firemním večírku spolu začnou flirtovat a skončí v posteli.

Nejdřív se zdá, že oba vědí, jak se taková hra hraje. On si po letech užívá obdivu a cítí se vedle ní mladší. Ona si vychutnává zájem a vášnivou aférku. Pak se jim ale situace začne vymykat z rukou. Každému jiným způsobem. Nedorozumění se vrší a v okamžiku, kdy by Marek bokovku rád ukončil, Karolína už je pevně rozhodnutá, že bude jen její. A je hodně cílevědomá…

 

Bokovka

Autorka: Barbora Vajsejtlová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 264
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2020
ISBN: 978-80-271-1687-4

Přečtěte si více o knize Bokovka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

To, že skončí s Markem v posteli, Karolína v žádném případě neplánovala, ale když už se večer vyvinul tímhle směrem, hodlala dostát své pověsti. Dlouhá abstinence (vlastně jí vůbec nedošlo, jak dlouho už neměla sex a jak moc jí chyběl) v kombinaci s vypitým alkoholem v ní potlačila jakékoli zábrany. Byla hlasitá, sprostá a nenasytná. K orgasmu ji sice nepřivedl, ale sehrát drobnou hereckou etudu pro ni nebyl problém. Jako uznání svých kvalit brala to, že se po akci na podlaze předsíně přesunuli společně do sprchy a Marek byl okamžitě připraven na druhé kolo. Když ve tři ráno odešel, Karolína okamžitě usnula tvrdým spánkem beze snů.

O autorce

Vajsejtlova_BarboraBarbora Vajsejtlová se narodila v roce 1979 ve Strakonicích a vystudovala žurnalistiku a psychologii na Masarykově univerzitě v Brně. Poté pracovala například v redakci Hospodářských novin, Aktuálně.cz, iDnes.cz, Elle, Žena a Život, nebo Deník N. Kromě Bokovky jí vyšly knihy:  Mami, přidej!, Vánoce za dveřmi, Ať jsou velcí zase malí, Princezna a Baron a Velký závod. Můžete si přečíst její povídku v naší rubrice Čtení ke kávě.

 

Vyhrajte knihu Bokovka

Co vše je ochotna mladá žena udělat pro to, aby odloudila jiné ženě manžela a dvěma dcerám otce? Pokud jí nechybí cílevědomost a odhodlání, tak téměř vše a Karolína, hlavní hrdinka knihy Barbory Vajsejtlové, je toho důkazem. Když se totiž rozhodne získat svého milence jen pro sebe a manželku Evu odsunout na vedlejší kolej, nezastaví se před ničím a zbavit se jí bude pro Marka opravdový oříšek. Podaří se mu to nakonec? To si můžete přečíst sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bokovka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bokovka
probíhá od 5. do 18. listopadu 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Bokovka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBokovka

Vajsejtlová, Barbora

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář