Zasoutěžte si o knížku pro malé čtenáře dle výběru

bambook-detske-dle-vyberu-perex
Knížky, které se vám právě chystáme představit, nadchnou všechny malé čtenáře, ať už to jsou kluci, nebo holčičky. V nabídce z nakladatelství Bambook je totiž z čeho vybírat a vy se o tom můžete přesvědčit!

Dva netopýři na talíři

Nerozlučné kamarády Páťu s Gábou čekají letní prázdniny a spolu s nimi jedno velké detektivní dobrodružství.

Společně pátrají po ukradených věcech a vydávají se po stopě tajemného obrázku dvou netopýrů, který jim nedá spát. Netopýři se totiž objevují všude, kde se něco ztratí.

Jako rození detektivové děti pomalu rozplétají podivný případ a jsou čím dál blíž k dopadení pachatele krádeží. Zažijí nebezpečí i legraci a poznají, že nikdo není na první dojem takový, jaký se zdá být.

Podaří se jim záhadného zloděje nakonec odhalit?

Autorka: Dagmar Medzvecová

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Dagmar Medzvecová
Počet stran: 80
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-271-1715-4

Přečtěte si více o knize Dva netopýři na talíři a prolistujte si také krátkou ukázku.

 

Plnou parou do pohádky

Není to tak dávno, co krajinou uháněly parní mašinky, pískaly na své píšťaly a doprovázela je oblaka hustého dýmu. Lokomotiva Třistadesítka vypráví společně s ostatními mašinkami pohádkové příběhy o setkání s vílou, vodníkem a dalšími nadpozemskými bytostmi. Nechybí ani povídání o starostech i radostech ve výtopně a na železniční trati.

Součástí knížky jsou vystřihovánky papírového modelu nádraží s železniční stanicí, parní lokomotivou a vagóny, které si děti můžou okopírovat na tvrdší papír a sestavit dle návodu v knížce.

Autorka: Iva Hoňková

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Iva Hoňková
Počet stran: 120
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-271-1211-1

Přečtěte si o knize Plnou parou do pohádky více a nezapomeňte ani na ukázku.

 

Plašmyška

Seznamte se s myšákem, který se bojí úplně všeho, na co si vzpomenete. Bojí se tak moc, že raději jen sedí doma. Všichni mu říkají Plašmyška a mají z něho legraci.

„Musíš najít odvahu!“ slyší ze všech stran. A tak se vydá na dobrodružnou výpravu, na které ho čekají zlomyslné krysy, ustrašení zajíci i zákeřné lasičky.

Podaří se mu nakonec strach překonat, najít nebojácnost a stát se hrdinou?

Autorka: Kateřina Kubalová

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Zdeňka Študlarová
Počet stran: 56
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-271-1774-1

Přečtěte si více o knize Plašmyška, nebo si rovnou prolistujte ukázku.

Všechny knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

Vyhrajte jednu z knih dle vlastního výběru

Máte doma malého detektiva, který chce všemu přijít na kloub? Nechte ho připojit se k Páťovi s Gábou, kteří zrovna pátrají po zloději a jeho lupu. Že je to pro vaše ratolesti moc dobrodružné? V tom případě by se jim mohly líbit spíše pohádky lokomotivy Třistadesítky, která toho za svůj dlouhý život už mnoho prožila a umí o tom krásně vyprávět. Navíc si můžete i vystřihnout a sestavit její papírový model. A nebo se vydejte s myšákem Plašmyškou, který se všeho bojí, na dobrodružnou výpravu, při níž chce najít odvahu. Záleží jen na vás, který z titulů obohatí vaši knihovničku.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si postupně zvolí jeden z titulů Dva netopýři na talíři, Plnou parou do pohádky a Plašmyška. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o dětské knihy z nakladatelství Bambook
probíhá od 13. do 26. října 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDva netopýři na talíři
Případ pro malé detektivy

Medzvecová, Dagmar

Grada, 2020

zobrazit info o knizePlnou parou do pohádky

Hoňková, Iva

bambook, 2020

zobrazit info o knizePlašmyška
Jak malý myšák hledal odvahu

Kubalová, Kateřina

bambook, 2020

Napsat komentář