Získejte odhalující a zasvěcený portrét Donalda Trumpa

prilis-mnoho-a-nikdy-dost-perex
Donald Trump je pravděpodobně nejkontroverznějším prezidentem, kterého kdy Spojené státy americké měly. Jaké události vedly k tomu, že je tento muž takový, jaký je? To si přečtěte v knize jeho jediné neteře Mary L. Trumpové.

Bohatí a nešťastní

Prezidentské volby v USA v roce 2016 byly obrovským šokem pro spoustu lidí. Místo očekávaného vítězství Hillary Clintonové se 45. prezidentem Spojených států amerických stal Donald Trump, někdejší televizní hvězda a bohatý podnikatel, který už několikrát zkrachoval. Od tohoto okamžiku se celý svět stal užaslým svědkem jeho nepochopitelného a kontroverzního chování v pozici nejmocnějšího člověka planety.

Kniha Příliš mnoho a nikdy dost je odhalujícím a věrohodným portrétem nejenom samotného Donalda J. Trumpa, ale také jeho toxické rodiny, která jej stvořila. Autorka Mary L. Trumpová, vystudovaná klinická psycholožka a jediná Donaldova neteř, vrhá jasné světlo na temnou historii jejich rodiny s cílem objasnit, jak se její strýc mohl stát člověkem, který dnes ohrožuje světové zdraví, ekonomickou bezpečnost a strukturu společnosti. V knize poutavým stylem popisuje hrozivá traumata, destruktivní vztahy a tragickou kombinaci zanedbávání péče o děti a trýznění. Vysvětluje, jaké konkrétní události a obecné rodinné vzorce chování vedly ke stvoření člověka, který v současné době okupuje Oválnou pracovnu, a to včetně popisu zvláštního a neblahého vztahu mezi Fredem Trumpem a jeho dvěma nejstaršími syny, Freddym a Donaldem.

Mary L. Trumpová má potřebné odborné vzdělání, vhled a hlubokou obeznámenost se situací, aby mohla odhalit, co žene Donalda a zbytek jejího rodinného klanu kupředu. Jen ona může podrobně vyprávět tuto fascinující a znepokojující ságu, a to nejen díky svému pohledu zasvěceného účastníka, ale také proto, že je vlastně jediným členem Trumpovy rodiny, který je ochoten říct pravdu o rodině, která patří k nejmocnějším a zároveň nejvíce dysfunkčním na světě.

 

Příliš mnoho a nikdy dost

Autorka: Mary L. Trumpová

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-7413-427-2

Přečtěte si více o knize Příliš mnoho a nikdy dost, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Vyhrajte knihu Příliš mnoho a nikdy dost

Když Donald Trump v roce 2016 zvítězil v prezidentských volbách nad Hillary Clintonovou, bylo to nejen pro Spojené státy americké, ale i pro zbytek světa, velké překvapení. Mnohem větší pozdvižení však nejednou způsobil tento muž později – během svého působení v Bílém domě. Někdejší televizní hvězda a bohatý, i když nepříliš úspěšný podnikatel, který několikrát zkrachoval, Donald Trump, nepřestává ani po čtyřech letech v prezidentském křesle udivovat svými projevy, během nichž si nebere servítky, a také sebejistým až arogantním vystupováním. Toto chování má zřejmě základ už v dětství, které pro Donalda Trumpa nebylo příliš šťastné, jak si můžete sami přečíst. Co ho ovlivnilo a formovalo a jaká traumata si s sebou nese životem, se pokusila shrnout a odborně posoudit jeho jediná neteř a zároveň psycholožka Mary L. Trumpová ve své knize.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příliš mnoho a nikdy dost vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Příliš mnoho a nikdy dost
probíhá od 6. do 19. října 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Příliš mnoho a nikdy dost

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříliš mnoho a nikdy dost
Jak moje rodina stvořila nejnebezpečnějšího muže světa

Trumpová, Mary L.

Zoner Press, 2020

Získejte odhalující a zasvěcený portrét Donalda Trumpa - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Mio1979 napsal:

    Dobrý večer. Děkuji za výhru, tahle určitě potěší :-)

  2. Kraslice napsal:

    Moc děkuji za krásnou výhru, knížka dnes dorazila. Přeji pěkný den !

Napsat komentář