Kamarádi z lesa zahánějí stesk

Kamaradi z Medoveho lesa_Jak zahnat stesk
Malému Davídkovi se do lesní školky příliš nechce, protože se mu tam stýská. Naštěstí jsou tu lesní kamarádi, kteří mu vyrobí neobyčejný kalendář plný dárků…

Tenhle les skrývá jedno velké tajemství: bydlí tu čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí, kteří jsou připraveni přispěchat na pomoc, kdykoli má některé z dětí z lesní školky potíže. A ještě že tak! Davídkovi se totiž první den ve školce hrozně stýská a pomocníky moc a moc potřebuje. Poplach u zvířecího zásahového komanda lesních zvířátek, která jsou připravena pomoct každému dítěti z lesní školky, pokud má nějaké malé nebo velké trable. Jaké štěstí! Davídkovi se totiž do nové lesní školky nechce a hrozně se mu tam stýská. Dobře že mu Chrochtík, Makovička, Míša a Daňka vyrobí lesní kalendář, ve kterém se každou půlhodinu objeví malý dárek. Záchranná četa školkových dětí: lišák Míša, laňka Daňka, divoké prasátko Chrochtík a mývalinka Makovička.

 

Kamarádi z Medového lesa – Jak zahnat stesk

Autokar: Andrea Schütze
Přeložila: Dagmar Heeg
Ilustrovala: Carola Sieverding

Počet stran: 92
Vazba: vázaná
Formát: 166×237 mm
ISBN: 978-80-88316-85-5
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Kamarádi z Medového lesa – Jak zahnat stesk vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Kamaradi z Medoveho lesa_Jak zahnat stesk_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Andrea Schütze

Andrea Schütze si v dětství vyzkoušela téměř všechny koníčky, které si člověk umí představit. Nakonec zakotvila čtení, a proto knížky taky velmi ráda píše. Má výuční list dámské krejčové a diplom ze studia psychologie, zato nemá plavecký odznak. Žije s rodinou v nejjižnějším výběžku Německa. Tam se nachází místo, kde člověk může stát v jednu dobu ve Francii, v Německu a ve Švýcarsku – tedy pod podmínkou, že má tři nohy. Přečtěte si také knihu Kamarádi z Medového lesa – Králíčci v ohrožení.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKamarádi z Medového lesa – Jak zahnat stesk

Schütze, Andrea

Kazda, 2020

Napsat komentář