Zahrajte si o inspiraci na aktivity v přírodě

rok-v-lesni-skolce-perex
Lesní školky mají mezi rodiči řadu příznivců i odpůrců, ale i ti z druhé skupiny by se možná rádi  inspirovali jejich aktivitami a využili je při svých rodinných procházkách přírodou. Naučte své ratolesti prozkoumávat krásy přírody i vy.

Neseďte doma, ani když prší

Ať už prší, nebo svítí sluníčko, tato příručka „vytáhne“ děti na čerstvý vzduch, naučí se díky ní něco nového a začnou prozkoumávat krásy přírody ve všech ročních obdobích. Na své si přijdou rodiče, učitelé i všichni ostatní, kdo mají zájem okusit aktivity z lesní škol(k)y, ale zkrátka nepřijdou ani zkušení průvodci, kterým kniha poslouží jako šikovný zdroj inspirace.

Příručka navazuje na úspěšný první díl Hry z lesní škol(k)y. Najdete v ní nové návody na neotřelé hry a seznámíte se s dalšími nezbytnými zálesáckými dovednostmi, které děti propojí s přirozeným koloběhem roku. Kromě toho každou kapitolu věnovanou jednomu ročnímu období zakončuje program na celý den pod širým nebem, který využijete při pořádání oslav, ale i kdykoliv jindy.

 

Rok v lesní škol(c)e

Autoři: Jane Worroll, Peter Houghton

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Vojtěch Ettler
Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88316-77-0

Přečtěte si více o knize Rok v lesní škol(c)e, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Rok v lesní škol(c)e

Chcete, aby si vaše děti vybudovaly kladný vztah k přírodě a dokázaly ocenit její různorodost a krásu? Vyrazte s nimi na čerstvý vzduch a procházku okořeňte řadou her a aktivit, které jsou běžnou součástí dne dětí z lesních školek. A nemusíte na nic čekat, protože na ročním období ani na počasí nezáleží – zábavu si užijete nejen za slunného letního dne, ale i na podzim, když prší, protože v takovém případě stačí obléct pláštěnky, nazout gumáky a vyrazit za dobrodružstvím. Uvidíte, že i při dešti má příroda své kouzlo.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Rok v lesní škol(c)e vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rok v lesní škol(c)e
probíhá od 2. do 8. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Rok v lesní škol(c)e

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRok v lesní škol(c)e
Venkovní hry a dovednostní aktivity na každé roční období

Houghton, Peter - Worroll, Jane

Kazda, 2020

Napsat komentář