Zasoutěžte si o nádherné záběry z Blanenska

blanensko-z-nebe-perex
Rozmanitá krajina Blanenska nabízí mnoho možností, kam vyrazit na výlet. Zvlněné kopce s rozhlednami na vrcholcích, nebo strmá propast Macocha jsou vyhledávané turistické cíle a nyní si nejen je můžete prohlédnout z ptačí perspektivy.

Přírodní krásy Moravského krasu a okolí

blanensko-z-nebe-ukazkaJak vypadá region bohatě zdobený hustými lesy s vystupujícími skalními útvary? Jaká tajemství ukrývá hustá mlha? Neváhejte a prolistujte tuto knihu. Region Blanensko se vám nyní představuje pohledem dosud nepoznaným – z nebe!

Většina má představu, že na Blanensku a hlavně v Moravském krasu najde nádheru více než 1 000 jeskyní. A zaměřuje svou pozornost hlavně na ně.

Tato kniha je ale překvapí a dá jim nahlédnout i do jiných koutů tohoto výjimečného regionu. Na tomto kousku země je k vidění velké množství hradů, zámků a přírodních krás, které jsou ukryty běžnému pohledu nám pozemským tvorům. Jsou to malebná města a vesnice tohoto kraje Blanensko, Boskovicko, Letovicko, Malá Haná, Kunštátsko, Olešnicko.

 

Blanensko z nebe

Autoři: Martina Grznárová, Milan Paprčka, Tibor Skalka

Vydalo: CBS nakladatelství
Počet stran: 168
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88259-72-5

Přečtěte si více o knize Blanensko z nebe, kterou do soutěže věnovalo CBS nakladatelství. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

CBS_barvalogo

Hlavní vizí společnosti CBS spol, s.r.o. je vytvářet originální produkty, které pomáhají růstu cestovnímu ruchu. Propaguje krásy země, podporuje rozvoj cestovního ruchu a pomáhá společnostem a samosprávám zviditelnit se ve svém regionu. Patří mezi ně například ručně malované mapy, letecké fotografie, knihy, videa a jiné propagační materiály, všechny tyto produkty propagují to pěkné a hodnotné, co v regionu je. Zároveň jsou však prakticky využitelné, aby sloužily lidem a usnadňovaly jim život.

 

Vyhrajte knihu Blanensko z nebe

Podívejte se, jaké krásy se skrývají v krajině Blanenska a jak rozmanitá tato oblast je. Tentokrát však nečekejte klasického průvodce, kde jsou na fotografiích místa zachycena tak, jak je běžně vídáte, když jimi procházíte. Jak už napovídá samotný název, všechny fotografie v knize jsou foceny z ptačí perspektivy, což je pohled, který se běžnému turistovi jen tak nenaskytne. Tak neváhejte a pojďte se kochat zalesněnou krajinou, skalními útvary, malebnými městečky a honosnými hrady a zámky.

Ve spolupráci s CBS nakladatelstvím vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Blanensko z nebe vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Blanensko z nebe
probíhá od 30. července do 12. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy fotografií Blanensko z nebe

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBlanensko z nebe
Blansko Region From Heaven

Grznárová, Martina - Paprčka, Milan - Skalka, Tibor

CBS nakladatelství, 2020

Napsat komentář