Zahrajte si o tajemství ukryté ve starých runách

cerny-rad-audiokniha-perex
Ve starých runách se skrývají odpovědi na otázky, které zajímají lidstvo od počátku času. Nyní by mohly být konečně vyluštěny, ale v nesprávných rukách by také mohly změnit osud lidstva. Dostane s k nim Sigma Force jako první, aby zabránila katastrofě?

Vysilující honba napříč kontinenty

Po ničivém požáru v jednom kodaňském knihkupectví se rozpoutá vysilující hon po čtyřech kontinentech. Žhářství a vražda odhalují zákeřný plán na krádež Bible, která kdysi patřila Charlesu Darwinovi, otci evoluční teorie. A velitel Gray Pierce se po hlavě vrhá do záhady, jejíž kořeny sahají k nacistickému Německu… a k obludným pokusům, konaným v dávno opuštěné laboratoři pohřbené v prostorách vykopaných pod jedním kopcem v Polsku. V odlehlém klášteře vysoko v Nepálu propuká zase hromadné šílenství a buddhističtí mniši propadají kanibalismu a sadistickému mučení.

Doktorka Lisa Cummingsová, mladá americká vědkyně zkoumající tyto ukrutnosti, se náhle stává cílem brutálního vraha, který pracuje pro skryté síly, které chtějí celou záležitost za každou cenu utajit.

Lisiným jediným spojencem je přestrojený poutník Painter Crowe – ředitel SIGMA Force, elitní jednotky amerických vědců a vojáků ze Zvláštních sil –, který již také vykazuje příznaky nepochopitelné choroby, jež zničila mysli mnichů. Jediný, kdo může Paintera i Lisu zachránit a vlastně i celý svět, je Gray Pierce.

Komu se nakonec podaří vyluštit tajemnou hádanku o vzniku života sepsanou v záhadných runách? Odhalí SIGMA Force sto let starý plán, který hrozí likvidací stávajícího světového pořádku, který by navždy změnil osud lidstva?

 

Černý řád

Autor: James Rollins

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jiří Schwarz
Překlad: Zdík Dušek
Délka: 20 hodin 9 minut
Vydáno: 6/2020

Přečtěte si více o audioknize Černý řád, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

James Rollins, vlastním jménem James Paul Czajkowski, je v současnosti jedním z nejúspěšnějších autorů dobrodružných příběhů a thrillerů. Pod jménem James Clemens publikuje také romány žánru fantasy. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie a v roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri. Poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Literaturou se začal zabývat na konci 90. let a poté, co rychle uspěl, se stal spisovatelem z povolání. Ve svých románech zužitkoval například i své zkušenosti speleologa a certifikovaného potápěče, v tvorbě mu pomáhají rovněž praktické znalosti z medicíny a přírodních věd.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Černý řád

Sigma Force stojí před novou výzvou – musí získat tajemné runy dříve, než se dostanou do ruky někomu, kdo by je mohl zneužít k narušení stávajícího světového pořádku. Když však ředitel této elitní jednotky amerických vědců a vojáků Painter Crowe začne vykazovat příznaky neznámé choroby, která postihla hned několik buddhistických mnichů v odlehlém nepálském klášteře a změnila je v sadistické kanibaly, je jedinou nadějí lidstva Gray Pierce. Poslechněte si, jak jeho mise dopadne, v audio verzi třetí knihy ze série Sigma Force od Jamese Rollinse.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Černý řád vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Černý řád
probíhá od 24. července do 6. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Černý řád

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČerný řád
Audiokniha

Rollins, James

Audiotéka.cz, 2020

Zahrajte si o tajemství ukryté ve starých runách - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. flastr napsal:

    Děkuji za výhru, včera mi byla audiokniha přidána do virtuální knihovny. Už se těším, až si ji poslechnu.

Napsat komentář